24 Απριλίου, 2024

Σεπόλια: 50 προφίλ είχε φτιάξει ο Μίχος στην 12χρονη – Ξεπερνούν τους 80 οι πιθανοί παιδοβιαστές του κοριτσιού

Η υπόθεση του συστηματικού βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια λαμβάνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις τόσο σε ό,τι αφορά τον τρόπο δράσης του Μίχου όσο και για τον τρόπο με τον οποίο κακοποιείτο το μικρό κορίτσι. Μέχρι και την Τετάρτη είχαν προφυλακιστεί τέσσερα άτομα, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει αποφασιστεί τι θα γίνει με τον 36χρονο. Μάλιστα χθες αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Live News από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο ότι και ένας αστυνομικός που υπηρετεί στην ΓΑΔΑ συνομιλούσε με την 12χρονη. Αναμένεται να αυξηθεί και ο αριθμός των ατόμων τα οποία προσέρχονται αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσουν στις αστυνομικές αρχές.

Όσον αφορά τώρα τα άτομα που έχουν μπει στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ και της υποδιεύθυνσης ανηλίκων είναι γύρω στα 20, από τα οποία τα 6 με 7 φέρεται να έχουν βιάσει την ανήλικη. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται ο άγνωστος άνδρας με το προσωνύμιο «Μιχάλης» ο οποίος εκτιμάται ότι είναι πρόσωπο κομβικής σημασίας για τη ανατριχιαστική υπόθεση, με τους Αστυνομικούς να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον εντοπίσουν εκείνος αλλά και άλλους τρεις που φαίνεται ότι αμέσως μετά τον εντοπισμό τους, το κουβάρι της εκπόρνευσης του μικρού κοριτσιού θα αρχίζει να ξετυλίγεται και να ξεγυμνώνει όλο το φρικαλέο κύκλωμα.

Τα 51 προφίλ και οι έως και 80 παιδοβιαστές
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον Μάιο έως τον Αύγουστο ο Ηλίας Μίχος άνοιξε στην 12χρονη συνολικά 51 προφίλ στην εφαρμογή Blindchat, από τα οποία τα 35 ήταν δοκιμαστικά, δηλαδή χρησιμοποιήθηκε η δυνατότητα δωρεάν εισόδου που υπάρχει για τις γυναίκες, ενώ τα υπόλοιπα 16 περιείχαν πρόσθετες πληροφορίες, όπως το email και η ηλικία του χρήστη. Τρία από αυτά είχαν ως φωτογραφία προφίλ τη φωτογραφία της 12χρονης. Η πρώτη δοκιμαστική είσοδος στην εφαρμογή που πραγματοποιήθηκε με τα στοιχεία του κοριτσιού ήταν στις 25 Μαΐου πριν ακόμα κλείσει τα 12 της χρόνια. Το προφίλ αυτό έμεινε ενεργό έως τις 31 Μαΐου της ίδιας χρονιάς και στο διάστημα αυτό, όπως προκύπτει από την έρευνα ο χρήστης (πιθανότατα ο Μίχος) συνομίλησε με 24 χρήστες. Η ημερομηνία τελευταίας χρήσης της εφαρμογής προκύπτει πως είναι η 22α Αυγούστου, καθώς έχει καταγραφεί συνομιλία με το όνομα χρήστη της ανήλικης.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του «Βήματος» Βασίλη Λαμπρόπουλο εκτός από τον οίκο ανοχής υπάρχουν πληροφορίες πως ίσως να βρεθούμε και μπροστά στην ύπαρξη ενός μικρού ξενοδοχείου στο οποίο ο Μίχος μετέφερε τη 12χρονη προκειμένου να την παραδώσει στα χέρια των παιδοβιαστών. Το κοριτσάκι κατέθεσε ότι ο Μίχος την πήγαινε σε έναν οίκο ανοχής – τον οποίο και περιέγραψε, μάλιστα – και εκεί, έναντι αμοιβής, την εξέδιδε σε παιδόφιλους, τουλάχιστον πέντε τη φορά, δήλωσε η 12χρονη, οι οποίοι την βίαζαν, αφού πρώτα την είχε βιάσει ο 53χρονος! Οι Αρχές ερευνούν επισταμένα το θέμα με τον οίκο ανοχής, ενώ ο αριθμός των πιθανών βιαστών της 12χρονης, σύμφωνα με το Βήμα, «ζαλίζει», αφού καλά πληροφορημένες πληγές κάνουν λόγο ακόμη και για 80 άτομα, αριθμός ο οποίος προκαλεί φρίκη

reader.