18 Απριλίου, 2024

Ροζ Πανσέληνος: Τα 3 ζώδια που θα νιώσουν την επιρροή στο πετσί τους

 Τα 3 ζώδια που θα τα βρουν λίγο μπαστούνια αυτό το Σαββατοκύριακο

Αν νιώθεις λίγο περίεργα τις τελευταίες μέρες, να ξέρεις ότι φταίει η Ροζ πανσέληνος, η οποία θα κορυφωθεί στις 16 Απριλίου, στον Ζυγό και κάνει ό,τι μπορεί για να μας μπερδέψει στο κομμάτι των σχέσεων.

Παρόλα αυτά, έρχεται για καλό και για να μας δείξει ότι ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουμε τις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας και, αν χρειάζεται, να τις αντιμετωπίσουμε. Θα μπορέσουμε να μιλήσουμε ανοιχτά για τα προβλήματα που υπάρχουν και θα έρθουμε πιο κοντά στους στόχους μας. Αν και θα επηρεαστούμε όλοι από την έλευσή της, αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα ζοριστούν λίγο παραπάνω.

Καρκίνος

Πού βρίσκεται το περισσότερο συναισθηματικό δράμα για τους Καρκίνους; Στο σπίτι και την οικογένεια. Αυτή η Πανσέληνος σε καλεί να βουτήξεις βαθιά στα καρμικά δράματα που έχουν ξεκινήσει από την παιδική σου ηλικία και να δεις πώς σχετίζονται με τις σχέσεις σου σήμερα. Ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσεις ξεκάθαρα τις ανάγκες και τα θέλω σου στους άλλους. Αν έχεις σχέση, θα αναδυθούν οι σημαντικές διαφορές που υπάρχουν.

Ζυγός

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον δικό σου πλανήτη, άρα θα σε ταράξει για τα καλά. Θα σε φέρει σε επαφή με τον εαυτό σου και θα ανακαλύψεις τα μοτίβα που επαναλαμβάνεις εσύ στις σχέσεις σου. Αν έχεις ρίξει όλο σου το βάρος σε μία ερωτική ή επαγγελματική σχέση, τώρα θα βρεις την πολυπόθητη ισορροπία έτσι ώστε να κάνεις πράγματα και για εσένα.

Αιγόκερως

Ο αγαπητός Αιγόκερως θα επηρεαστεί σε θέματα δουλειάς και δημόσιας εικόνας. Αν το έχεις παρακάνει και είσαι στα όρια του burnout, η ροζ Πανσέληνος έρχεται ως φιλική υπενθύμιση για να χαλαρώσεις λίγο. Να πάρεις άδεια, να κάνεις ένα ταξιδάκι, να ξεκινήσεις yoga.

jenny.gr