14 Απριλίου, 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξεκινά η 2η δίκη για τους θανάτους της Μαλένας και Ιριδας- Τι ζητάει ο πρώην σύζυγός της

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, ξεκινά η δίκη για τους θανάτους της Μαλένας και Ιριδας.

Πρόκειται για την δεύτερη δίκη με κατηγορούμενη την Ρούλα Πισπιρίγκου για την υπόθεση του θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας, η οποία θα ξεκινήσει το πρωί στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η πρώτη ποινική δίκη για την υπόθεση του θανάτου της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας .

Ο πρώην σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης και πατέρας των τριών παιδί θα βρίσκεται και στην αυριανή δίκη απέναντι στην κατηγορούμενη ζητώντας την τιμωρία της από τη δικαιοσύνη.

Ωστόσο, όπως ενημερώνουν με επίσημη ανακοίνωση τους οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του Δημήτρης Γεωργακόπουλος και Δημήτρης Καράμπελας που τον εκπροσωπούν στην πρώτη δίκη ο εντολέας τους θα αναζητήσει για τη δεύτερη υπόθεση δικηγόρους μέσω της νομικής βοήθειας.

Συγκεκριμένα σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρουν οι δικηγόροι :

«Ο εντολέας μας Εμμ. Δασκαλάκης, όσον αφορά την δίκη που ξεκινάει αύριο (10-11-2023) σχετικά με τους θανάτους των θυγατέρων του Ίριδας και Μαλένας, θα αναγκαστεί να ζητήσει το διορισμό συνηγόρου προς υποστήριξη της κατηγορίας (την οποία ήδη έχει δηλώσει απ’ το στάδιο της ανάκρισης) μέσω της διαδικασίας για παροχή νομικής βοήθειας σε πολίτες χαμηλού εισοδήματος.

Η λύση αυτή κατέστη μονόδρομος, εξαιτίας του ότι, λόγω της έκθεσής του στην υπόθεση, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να βρει εργασία, γεγονός που τον οδήγησε σε σοβαρότατες οικονομικές δυσκολίες.

Συνεχίζουμε να του παρέχουμε τη στήριξη και τη νομική μας συνδρομή, και φυσικά συνεχίζεται η εκ μέρους μας εκπροσώπησή του στην υποστήριξη κατηγορίας για το θάνατο της Τζωρτζίνας στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη».