26 Σεπτεμβρίου, 2023

Ρέθυμνο: Ενημέρωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Το Τμήμα Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας-Γραφείο Κοινωνικών Παροχών Δήμου Ρεθύμνης και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, ενημερώνουν τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δ. Ρεθύμνης (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς»), ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας (αλεύρι, αλάτι, ρεβύθια, φρυγανιές, γραβιέρα, ζάχαρη, ρύζι, γάλα εβαπορέ, τοματοπολτός, μπισκότα, μαρμελάδα, δημητριακά, ζυμαρικά, ξύδι, μακαρόνια, κριθαράκι, ελληνικό καφέ, φακές, ελιές και φασόλια), την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, κατά το χρονικό διάστημα από τις 8:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι, στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας-Υπόγειο (οδός Μαρκέλλου – περιοχή Μασταμπά ).
Σημειώνεται ότι οι ωφελούμενοι της Δομής θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα (sms) για την ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής, με εξαίρεση δικαιούχους που δεν έχουν τη δυνατότητα να λάβουν sms οι οποίοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.. Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα μέλους ή εξουσιοδότηση αν δεν προσέλθουν οι ίδιοι για την παραλαβή των ειδών.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.
Με την ευκαιρία αυτή, ο Δήμος Ρεθύμνης, το Τμήμα Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας- Γραφείο Κοινωνικών Παροχών και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, ευχαριστούν θερμά τους δωρητές:
• Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ρουστίκων για την προσφορά τους σε τρόφιμα μακράς διαρκείας.
• Τον Εθελοντικό Οργανισμό «Το χαμόγελο του Παιδιού» για την συνεργασία και προσφορά γάλατος.
• Τους κ.κ. Ξενάκη Σταμάτη & Σταύρου Βασίλη για τα παιχνίδια που προσέφεραν για τους μικρούς ωφελούμενους της Δομής.
Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται και σε όλους όσοι με διακριτικότητα και ανθρωπισμό στηρίζουν με την τακτική και διαρκή προσφορά τους, το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.