4 Μαρτίου, 2024

Πρώτη συνάντηση εργασίας Περιφερειάρχη Κρήτης με θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες (pics,vid)

Συνάντηση εργασίας με τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για τα έργα, τις δράσεις και τις στρατηγικές προτεραιότητες της Περιφέρειας Κρήτης. Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην αρχή της διαρκούς διεκδίκησης από την κεντρική εξουσία, την οποία τηρεί απαρέγκλιτα η Περιφέρεια Κρήτης.

Επεσήμανε την στρατηγική επιλογή της συνεργασίας με την τοπική αυτοδιοίκηση, τους πολιτικούς, παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς του νησιού και υπογράμμισε την αποτελεσματικότητα που έχει καταγράψει η πολιτική ενότητας και συνεργασίας η οποία διέπει διαχρονικά την λειτουργία της Περιφέρειας Κρήτης.
«Διατηρώντας το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, παραμένοντας επικεντρωμένοι στη δουλειά και το έργο που έχουμε παράξει, συνεχίζουμε με ακόμα περισσότερη δυναμική την προσπάθεια για την αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων της εποχής», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο Σταύρος Αρναουτάκης.

«Ως μια και ενιαία ομάδα, με όλους τους συνεργάτες μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, προχωράμε μπροστά, καθιερώνοντας τη θέση της Κρήτης, όπως ταιριάζει στην ιστορία μας. Αξιοποιώντας τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, αφήνοντας πίσω τις κρίσεις που μας ταλαιπώρησαν, με τόλμη και σύνεση, χτίζουμε το αύριο του τόπου μας. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Εμείς αντλούμε δύναμη από την ενότητα και τη συνεργασία όλων των Κρητικών», επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Κρήτης.

Δείτε το βίντεο: