26 Φεβρουαρίου, 2024

Προσφορά αγάπης από την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού και το 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ηρακλείου

Αφιλοκερδώς πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στους ωφελούμενους των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού, καθηγήτριες και μαθήτριες του τμήματος κομμωτικής 4ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Ηρακλείου, έπειτα από πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού Δήμου Ηρακλείου Ηρακλείου και της αρμόδιας Αντιδημάρχου Φιλαρέτης Χρονάκη-Δαφέρμου.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας 5/2, οι καθηγήτριες και οι μαθήτριες του 4ου Εσπερινού ΕΠΑΛ προσέφεραν υπηρεσίες περιποίησης μαλλιών, όπως κουρέματα της αρεσκείας των συμμετεχόντων καθώς και εξατομικευμένη ενημέρωση γύρω από την φροντίδα και την υγιεινή.
Στη δράση συμμετείχαν ο διευθυντής του 4ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου Μάρκος Αναγνωστάκης, η διευθύντρια του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Αφροδίτη Μιχαηλίδη, οι καθηγήτριες του τμήματος κομμωτικής Σοφία Σιτζάκη και Αναστασία Τουρλή και οι μαθήτριες Επιτροπάκη Στυλιανή, Ικιμέσκου Ντάνα, Λαφαζάνη Γεωργία, Μακράκη Σοφία, Μίτεβα Τόνκα, Παπουτσάκη Μαρία και Σάιντ Ραουές.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στην ευρύτερη δράση της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού «Προσφορά στο Συνάνθρωπο» μέσω της οποίας στο μέλλον και σε σταθερή βάση θα προσφέρονται διαφορετικής φύσης υπηρεσίες σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και σε δομές της πόλης.