8 Φεβρουαρίου, 2023

Πούτιν: Έπεσε από τις σκάλες μέσα στο σπίτι του – Ανησυχίες για την υγεία του

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν, έπεσε από τις σκάλες μέσα στο σπίτι του. Το ατύχημα αυτό έρχεται να προσθέσει στις ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας του.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της Sun αναφέρει πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν έπεσε από τις σκάλες μέσα στην επίσημη κατοικία του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον κόκκυγα.

Ταυτόχρονα, οι φήμες πως ο Ρώσος ηγέτης πάσχει από διαφόρων ειδών ασθένειες – ανάμεσα στις οποίες και ο καρκίνος – δεν λένε να σταματήσουν.

Πώς έπεσε από τις σκάλες

Το δίκτυο «General SVR» αναφέρθηκε στο ατύχημα του Βλαντιμίρ Πούτιν επικαλούμενο πληροφορίες από σωματοφύλακες του Ρώσου πρόεδρου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν ο 70χρονος κατέβαινε τις σκάλες του σπιτιού του στη Μόσχα, το βράδυ της Τετάρτης, όταν γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει με την οπίσθια πλευρά και να τραυματιστεί στον κόκκυγα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ρώσος πρόεδρος εξαιτίας της πτώσης και της πίεσης που δημιουργήθηκε φέρεται να μην κατάφερε να συγκρατήσει τα ούρα του κάτι που αποδίδεται σε «καρκίνο του γαστρεντερικού σωλήνα».

Ύστερα από εξέταση, διαγνώστηκε μελανιά στον κόκκυγα και τους μαλακούς ιστούς, με τους γιατρούς να χορηγούν παυσίπονα στον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ανεξάρτητα από τα όσα ισχυρίζεται το δίκτυο «General SVR», την επόμενη μέρα ο Βλαντιμίρ Πούτιν εμφανίστηκε σε εργαστήριο στη Μόσχα χωρίς να φαίνονται σημάδια τραυματισμού.

Αναμένεται να διεξαχθεί, παράλληλα, έρευνα για τα αίτια της πτώσης, καθώς ο Πούτιν φέρεται να φορά υποδήματα με αντιολισθητική σόλα όταν κινείται στο σπίτι του.

πηγή: newsbeast.gr