16 Σεπτεμβρίου, 2024

Πολάκης: Προανήγγειλε υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

 Ο Παύλος Πολάκης δήλωσε το μεσημέρι της Κυριακής «παρών» για την αλλαγή ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, με ένα κείμενο στο Facebook που είναι άλλωστε και το αγαπημένο του μέσο έκφρασης, προαναγγέλλοντας ότι στην Κεντρική Επιτροπή θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη.

Κάτι άνάλογο βέβαια ο βουλευτής Χανίων είχε κάνει και από το βράδυ της Παρασκευής, όπου πάλι μέσω Facebook είχε μιλήσει για ανάγκη ριζικών αλλαγών στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην μακροσκελή ανάρτησή του ο ανεξάρτητος βουλευτής Χανίων τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται ισχυρή αντιπολίτευση και επιτέθηκε κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, κάνοντας λόγο για «πολιτική του ενός ανδρός αρχή» και για «επίδειξη προσωπικών επιλογών και του πλούτου του».

Παράλληλα επέκρινε σφόδρα τους 87 της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, κάνοντας λόγο για σχέδια κάποιων «να φύγουν από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να δώσουν την εικόνα διάλυσης που χρειάζεται για να καρπίσουν τα σενάρια της «κεντροαριστερας της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ» όπως λέει.

«Η Κεντρική Επιτροπή στις 6-7 Σεπτεμβρίου θα κρίνει πολλά για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και της χώρας. Θα είμαι παρών» καταλήγει ο κ. Πολάκης, αφήνοντας με εμφατικό τρόπο ανοιχτό το ενδεχόμενο να υποβάλει πρόταση μομφής κατά του Στ. Κασσελάκη.