2 Μαΐου, 2024

Πλήρωσε το πρώτο κακό εικοσάλεπτο και αποκλείστηκε

Ο Ολυμπιακός μπήκε παγωμένος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να μείνει νωρίς πίσω στο σκορ. με τον Άλλεν να κάνει κακό κοντρόλ, ο Ποντένσε του κλέβει την μπάλα και στη συνέχεια ο Αλέν τον απωθεί στην πλάτη και ο διαιτητής δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Χιμένεθ ανέλαβε την εκτέλεση με αποτέλεσμα να κάνει το 1-0 στο 9′.

Μετά το 20ο λεπτό ο Ολυμπιακός ανέβηκε, πήρε μέτρα στο γήπεδοβρήκε και γκολ με τον Καμαρά αλλά δεν μέτρησε καθώς ο… ώμος του Ελ Αραμπί ήταν πιο μπροστά και μετά από εξέταση του VAR δεν μέτρησε

Οι ερυθρόλευκοι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχαν την υπεροχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει το τέρμα της ισοφάρισης.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός έβαλες στα σκοινιά την Γουλβς, δημιουργώντας κυρίως ευκαιρίες από τα πλευρά.

Στο 65′ ο Ολυμπιακός απείλησε μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Φορτούνη και γυριστό πλασέ του Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στην αναμέτρηση στο 81′, με τον Τσιμίκα να κάνει από τ’ αριστερά, κοντινή κεφαλιά του Χασάν ο οποίος σηκώθηκε και μόνος του, αλλά ο Ρούι Πατρίσιο έσωσε τη Γουλβς!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Γουλβς (Ν. Σάντο): Ρούι Πατρίσιο, Μπολί, Κόαντι, Σαΐς, Ντόχερτι, Ρούμπεν Νέβες, Ζοάο Μουτίνιο, Γιόνι (17′ λ.τρ. Ρούμπεν Βινάγκρε), Τραορέ (57′ Ζότα), Ποντένσε (71′ Ντεντόνκερ), Χιμένες.

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Αλέν, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σισέ, Μπα, Γκιλιέρμε (82′ Καφού), Μπουχαλάκης (46′ Φορτούνης), Καμαρά (65′ Χασάν), Βαλμπουενά, Μασούρας (46′ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί.