8 Μαΐου, 2024

Πλήρωσε το πρώτο ημίχρονο και έφερε ισοπαλία

Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν ισόπαλοι 2-2 για την 3η αγωνιστική της Superleague, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με τις δυο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο η κάθε μια.

Οι Ηπειρώτες αμέσως μετά την έναρξη της αναμέτρησης και πιο συγκεκριμένα στο 6΄ σημείωσαν την πρώτη τους ευκαιρία, με τον σουτ του Πίρσμαν να καταλήγει άουτ.

Στην συνέχεια ο ΠΑΣ Γιάννινα σόκαρε του γηπεδούχους, καθώς στο 15΄ προηγήθηκε στο σκορ, με το καταπληκτικό σουτ του Νάουμετς έξω από την περιοχή να καταλήγει στο παραθυράκι της εστίας του Κουέστα.

Στο 19΄ ο Άρης είχε σημαντική ευκαιρία για την ισοφάριση, με το σουτ του Φετφατζίδη μέσα από την μεγάλη περιοχή, να το αποκρούει ο Χουτεσιώτης.

Λίγα λεπτά αργότερα στο 22΄, οι φιλοξενούμενοι έκαναν δυο τα τέρματα τους, με τον Κουέστα να κάνει άσχημη έξοδο μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Εραμούστε πήρε την κεφαλιά και ο Παντελάκης την έσπρωξε στα δίχτυα.

Στην συνέχεια ο Άρης έχοντας δεχτή την ψυχρολουσία δεν μπόρεσε να κάνει κάτι με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρωθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι μπροστά στο σκορ.

Με την αρχή της επανάληψης ο Άρης έψαχνε το γρήγορο γκολ και το κατάφερε στο 47΄, με το εκπληκτικό σουτ του Φετφατζίδη μέσα από την μεγάλη περιοχή να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Χουτεσιώτη.

Στην συνέχεια οι κιτρινόμαυροι πίεζαν για την ισοφάριση και στο 67΄ ο Ματίγια με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1.

Στην συνέχεια άνοιξε ο ρυθμός και για τις δυο ομάδες, με τον Άρη και τον ΠΑΣ Γιάννινα να ψάχνουν το γκολ της νίκης, δίχως όμως να το καταφέρουν με αποτέλεσμα να έρθει η ισοπαλία

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης: Κουέστα, Ροζ, Δεληζήσης, Ντάτκοβιτς (46΄Τζέγκο), Γκανέα, Σάσα (66΄Μαντσίνι), Ματίγια, Φετφατζίδης, Μπερτόγλιο (77΄Μάνος), Γκάμα, Λόπεθ

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Καρτάλης (63΄Ντομίνγκεθ), Σιόντης, Νάουμετς (46΄Κάστρο), Παμλίδης (86΄Λιάτσος), Λεό (56΄Λώλης), Κρίζμαν