28 Απριλίου, 2024

Πλήρωσε την κακή διαχείριση και το κακό δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ

Με το αριστερό μπήκε ο ΟΦΗ στα play off, χάνοντας από τον Άρη με 3-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ομάδα της Κρήτης ήταν σαφώς ανώτερη στο πρώτο μέρος έχοντας την καθολική κατοχή της μπάλας και δημιουργόντας ευκαιρίες.

Ο ΟΦΗ μπήκε μπροστά στο σκορ με πλασέ του Σακόρ στο 21΄, δίνοντας τους καλύτερους οιωνούς για την συνέχεια στην ομάδα του.

Ο Άρης λίγα λεπτά πριν την αυλαία του πρώτου μέρους ισοφάρισε το παιχνίδι, σε μια φάση ωστόσο που η άμυνα του ο ΟΦΗ κοιμήθηκε, ο Φετφατζίδης με τον Ροζ κουβάλησαν την μπάλα γρήγορα από δεξιά και έφτιαξαν με την σέντρα του Γάλλου τις προϋποθέσεις για το 1-1, στο 42’ .

Ο Γκάμα με ένα υπέροχο χτύπημα φάουλ στο 72’ έκανε το 2-1, σε ένα σημείο που πλέον ο Άρης είχε πάρει τα ηνία του ματς για να σφραγίσει τη νίκη ο Κόρχουτ από ασίστ του Φετφατζίδη στο 80ο λεπτό.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Ρόουζ, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Σόουζα (90’ Μπαγκαλιάνης), Βέλεθ, Σάσα (90’ Τόνσο), Φετφατζίδης (83’ Μπα), Λάρσον, Γκάμα (83’ Μαρτίνες), Ιντέγε (63’ Μαντσίνι)

ΟΦΗ: Γουάλεϊ, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης (85’ Μπράουν), Μεγιάδο (85’ Ζοάο Βίκτορ), Σακόρ (56’ Στάικος), Ναμπί (85’ Νοικοκυράκης), Σεμέδο, Νέιρα, Μάνος (65’ Φιγκεϊρέδο)