19 Απριλίου, 2024

Playoff Superleague: Ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Άρης – Παναθηναϊκός, Βόλος – ΑΕΚ

Το τρίτο πιάτο των εφετινών playoffs είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμο.

Με τη μάχη για τον τίτλο να έχει φουντώσει για τα καλά, το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις δυνατές και αμφίρροπες αναμετρήσεις. Φυσικά, από την 3η αγωνιστική ξεχωρίζει το ντέρμπι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, καθώς είναι αγώνας επιβίωσης στην προσπάθεια τους να φτάσουν στην κούπα.

Η αρχή γίνεται στο Πανθεσσαλικό (18:00), με τη λαβωμένη ΑΕΚ να φιλοξενείται από τον Βόλο. Με την ψυχολογία στα ύψη μετά και το διπλό στην Τούμπα, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της.

Οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και με την υποστήριξη των οπαδών τους, θα προσπαθήσουν να δραπετεύσουν με το τρίποντο από το Πανθεσσαλικό. Πολλές οι απουσίες για τον Ματίας Αλμέιδα, που θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μουκουντί, Αμραμπατ, Σιντιμπέ, Φαν Βέερτ και Μήτογλου.

Η σκυτάλη περνάει στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον Άρη να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:30). Κρας τεστ το σημερινό για τους πρασίνους, που δεν έχουν τα περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών. Η εντός έδρας γκέλα με τον Βόλο πόνεσε την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που έχει πλέον συγκάτοικο στην κορυφή της κατάταξης.

Τέλος, για τις 21:00 είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι της αγωνιστικής. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να ρίχνουν… ζαριά τίτλου. Με τον Ζοζέ Ανιγκό στην άκρη του πάγκου οι ερυθρόλευκοι, που θέλουν να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών. Από την άλλη, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αναζητά αντίδραση μετά και την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις:

18:00 COSMOTE SPORT 1 HD Βόλος ΝΠΣ – ΑΕΚ
19:30 Novasports Prime Άρης – Παναθηναϊκός
21:00 COSMOTE SPORT 1 HD Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

madata.gr