8 Μαΐου, 2024

Πήρε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του ο Άρης

Τον προορώ αποκλεισμό από την Κόλος Κοβαλίνκα γνώρισε ο Άρης, καθώς ηττήθηκε με 1-2 στο Κλεάνθη της Βικελίδης, για τον 2ο προκριματικό γύρω του Europa League.

Ο Άρης μόλις στο 10΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Γκάμα να μπαίνει μέσα στην μεγάλη περιοχή μετά το λάθος των Ουκρανών, σούταρε αλλά ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων μπλόκαρε.

Στο 36΄ οι κιτρινόμαυροι κέρδισαν κόρνερ, το εκτέλεσε ο Ματίγια με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι του Βόλινετς.

Με την αρχή της επανάληψης και μόλις στο 47’΄, η Κόλος Κοβαλίνκα μπήκε μπροστά στο σκορ, μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα πέρασε από όλους με τον γκολ να χρεώνεται στον Μπογκντάνοφ.

Στο 55΄ ο Άρης ισοφάρισε, με σουτ του Μπρούνο Γκάμα, μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Στο 63΄ οι Ουκρανοί προηγήθηκαν ξανά στο σκορ, με τον Μορόζκο να κάνει την σέντρα ο Μπογκντάνοφ έκανε το σουτ στην κίνηση, ο Κουέστα απέκρουσε ασταθώς και ο Αντιούχ με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1 .

Στην συνέχεια ο Άρης πίεζε για την ισοφάριση, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 80΄με τον Λόπεθ.

Στο 91΄ οι Θεσσαλονικείς έχασαν και άλλη μεγάλη ευκαιρία, με το σουτ στην κίνηση του Μαντσίνι μέσα στην μεγάλη περιοχή μετά από σέντρα από τα δεξιά να καταλήγει άουτ.

Έτσι ο Άρης γνώρισε τον πρόωρο αποκλεισμό από την Κόλος Κοβαλίνκα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης (Μ. Ένινγκ): Κουέστα, Σάσα (77΄Μαντσίνι), Ροζ, Ντάτκοβιτς, Γκάνεα (69΄Μάνος), Ματίγια, Τζέγκο, Γκάμα, Φετφατζίδης, Μπερτόγλιο, Λόπεθ

Κόλος Κοβαλίβκα (Ρ. Κοστίσιν): Βόλινετς, Ζοζούλια (50΄Μορόσκο), Χάβρις, Πετρόφ, Νόβακ, Γιέμετς, Αντιούχ, Ζαντόγια, Μπογκντάνοφ, Ζμίρνι, Λισένκο (64΄Σελέζνιοφ)