19 Ιουνίου, 2024

Πειρατές της Καραϊβικής: Μικρή νίκη για τους φαν του Τζόνι Ντεπ – Δεν θα γίνει η ταινία με τη Μάργκοτ Ρόμπι

 Η Μάργκοτ Ρόμπι (Margot Robbie) ανακοίνωσε μιλώντας στο Vanity Fair ότι η γυναικεία εκδοχή της ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής» («Pirates of the Caribbean») «πέθανε» για τη Disney.

Τον Ιούνιο του 2020 είχε ανακοινωθεί ότι η Ρόμπι θα πρωταγωνιστούσε στη νέα ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής» της Disney, το σενάριο της οποία θα έγραφε η Κριστίνα Χόντσον (Christina Hodson).

«Είχαμε μια ιδέα, πριν από πολλά χρόνια, την οποία συζητούσαμε πριν από λίγο καιρό, για να έχουμε μία περισσότερο γυναικεία εκδοχή της ταινίας -όχι εντελώς γυναικεία, αλλά απλώς μια διαφορετική ιστορία- που πιστεύαμε ότι θα ήταν πολύ ωραία» δήλωσε η Ρόμπι στο Vanity Fair για την ταινία «Πειρατές» της Disney. «Αλλά υποθέτω ότι δεν θέλουν να την κάνουν», πρόσθεσε.

Το Variety ανέφερε το καλοκαίρι του 2020 ότι η Disney βρισκόταν στην πρώιμη ανάπτυξη της ταινίας «Πειρατές» με την Ρόμπι, αλλά και σε μία ακόμη ταινία του franchise «Πειρατές της Καραϊβικής.

Σε συνέντευξή του, στους «Sunday Times» τον Μάιο, ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ είχε πει ότι και οι δύο ταινίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο μεγαλοπαραγωγός επιβεβαίωσε επίσης ότι το μέλλον του franchise «Πειρατές» δεν συμπεριλαμβάνει τον αρχικό πρωταγωνιστή του, Τζόνι Ντεπ, παρά τις φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει.

«Ναι. Μιλάμε με τη Μάργκοτ Ρόμπι. Αναπτύσσουμε δύο σενάρια για τους "Πειρατές" – ένα μ’ αυτήν και ένα χωρίς», είπε ο Μπρουκχάιμερ όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του franchise. «[Θα επιστρέψει ο Ντεπ;] Όχι σε αυτό το σημείο. Το μέλλον δεν έχει αποφασιστεί ακόμη» πρόσθεσε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ