29 Μαρτίου, 2024

Ποινική δίωξη σε γνωστό τράπερ για την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό. Μετανιωμένος ο τράπερ

Ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της βαριάς σωματικής βλάβης από κοινού, της συνέργειας στο παραπάνω αδίκημα και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας ασκήθηκε στο γνωστό ράπερ και τρία ακόμα άτομα για την αιματηρή συμπλοκή σε καφετέρια στον Κολωνό. Οι τέσσερις κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο προκειμένου να δικαστούν.
Αν και η δίκη αναβλήθηκε για τις 24 Νοεμβρίου, ώστε να κληθεί να καταθέσει στο δικαστήριο ο άνθρωπος που τραυματίστηκε από μαχαίρι στο χθεσινό περιστατικό και οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους, ο εισαγγελέας έδρας δήλωσε στον τράπερ και στους συγκατηγορουμένους του, πως αν βρισκόταν ο ίδιος σε υπηρεσία στην Ποινική Δίωξη λίγη ώρα πριν, θα του είχε αποδώσει κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος.

Ο εισαγγελικός λειτουργός φαίνεται να μην συμμερίστηκε την «συγγνώμη» που ζήτησε ο νεαρός καλλιτέχνης από το δικαστήριο, δηλώνοντας πως μετανιώνει για ό,τι έγινε. «Ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ, δεν είναι εδώ η θέση μου, δεν έγινε σκόπιμα…απλά έγινε».

Το δικαστήριο διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι οι τέσσερις κατηγορούμενοι με την επιβολή των περιοριστικών όρων της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα «εντός πρώτου πενθημέρου εκάστου δεκαήμερου» μέχρι την δίκη τους και την καταβολή εγγυοδοσίας που όρισε στα 2.000 ευρώ για τον τράπερ και έναν ακόμα συγκατηγορούμενο του, οι οποίοι φέρονται να μαχαίρωσαν το θύμα και στα 1.000 ευρώ στους άλλους δύο κατηγορούμενους, κατά πλειοψηφία, καθώς μία σύνεδρος είχε την άποψη ότι το ποσό της εγγυοδοσίας έπρεπε να ανερχόταν στις 2.000 ευρώ για όλους.

madata.gr