19 Απριλίου, 2024

Ποιοι είναι οι 5 πλανήτες που επηρεάζουν άμεσα την προσωπικότητά μας

Δείτε τι πρέπει να ξέρετε, για να εκμεταλλευτείτε τους πλανήτες όπως επθυμείτε
Σύμφωνα με την αστρολογία, κάθε πλανήτης επηρεάζει διαφορετικά τη ζωή μας. Εκείνοι είναι που καθορίζουν την ενέργειά μας, είναι αδύνατο να αγνοήσουμε την κίνησή τους. Καθένας τους λειτουργεί με τους δικούς του κανόνες, μας δίνει τη δική του μαγεία (καλή ή κακή) και, αν τους κατανοήσουμε, μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας.

Παρακάτω, θα δούμε ποια είναι τα 5 ουράνια σώματα που επιδρούν καθοριστικά στην καθημερινότητά μας, τον χαρακτήρα και τις βαθύτερες επιθυμίες μας.

Ήλιος

Ο Ήλιος είναι ο σημαντικότερος, καθώς καθορίζει το ζώδιό μας και παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μας. Αναπαριστά οτιδήποτε μπορούμε να δούμε στο φως, αποκαλύπτει τον εαυτό μας στον κόσμο και από εκείνον εξαρτάται η εντύπωση που έχουν οι άλλοι για εμάς.

Σελήνη

Ο Δορυφόρος της Γης αναπαριστά την πιο μυστηριώδη πτυχή της προσωπικότητάς μας, τον εσωτερικό μας κόσμο και το υποσυνείδητο. Επειδή φέγγει τη νύχτα, κυβερνά τα όνειρα, τη φαντασία και το αστρικό μας σώμα, ενώ αφορά όλα εκείνα που κρατάμε για τον εαυτό μας, μέχρι να νιώσουμε αρκετά άνετα για να ανοιχτούμε σε κάποιον.

Ερμής

Ο Ερμής επηρεάζει την επικοινωνία μας με τους άλλους. Ο λόγος, οι εκφράσεις μας, η αναλυτική μας σκέψη κι ο τρόπος που λύνουμε τα προβλήματα, εξαρτώνται από την ορθόδρομη ή την ανάδρομη κίνησή του.

Αφροδίτη

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης του ρομαντισμού, της φιλίας, του φλερτ και του έρωτα. Αυτό σημαίνει ότι από αυτό εξαρτάται ο τρόπος που δίνουμε και λαμβάνουμε αγάπη. Επιπλέον, καθορίζει την ανάγκη μας για πολυτέλεια, χρήματα και ικανοποίηση.

Άρης

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δύναμης, της επιθυμίας και του θάρρους, ο οποίος επηρεάζει τα ζωώδη ένστικτά μας. Από εκείνον εξαρτάται ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις κι αμυνόμαστε, όταν αισθανόμαστε ότι όλοι είναι εναντίον μας. Παράλληλα, η θέση του αποκαλύπτει πώς κινούμαστε, όταν βάζουμε έναν στόχο.

jenny.gr