29 Μαρτίου, 2024

Ποιες ομάδες έχουν το αήττητο σε όλο τον κόσμο και η θέση του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα και απέναντι στον Άρη σημείωσε μία… ψυχωμένη και σημαντική νίκη. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σημείωσε την 9η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ εκείνης του Χουάν Ραμόν Ρότσα, την αγωνιστική περίοδο 1994-95. Και την ερχόμενη αγωνιστική, απέναντι στον Βόλο, που είναι δεύτερος στη βαθμολογία, οι «πράσινοι» θα επιχειρήσουν να «γράψουν Ιστορία».

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός, είναι μέλος ενός πολύ… σύντομου καταλόγου με ομάδες ανά την υφήλιο, που έχουν πετύχει το απόλυτο βαθμολογικής συγκομιδής. Μόλις επτά είναι, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι ομάδες που το έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής, με τουλάχιστον πέντε αγώνες, εκ των οποίων μόλις οι τρεις, έχουν διψήφιο αριθμό διαδοχικών νικών.

Όσον αφορά στις… απόλυτες ομάδες του πλανήτη, η… κορυφή ανήκει στην Τσάο Πακ Κέι από το Μακάο, καθώς έχει σημειώσει 16 νίκες. Στην δεύτερη θέση υπάρχει… ισοβαθμία, καθώς η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Καραμπάγκ, μετρά 10 νίκες στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν, όσες και η Ντουντελάνζ στο πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου.

Στην 4η θέση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με εννέα νίκες και ακολουθούν οι Μπελουϊζντάντ (Αλγερία), Λα Χαμπάνα (Κούβα) και Ραγιόν Σπορτ (Ρουάντα) με πέντε νίκες.

 

madata.gr