19 Απριλίου, 2024

Πέθανε η τηλεπερσόνα Ελένη Καριολάκη – Ο άντρας της έμενε με το πτώμα της στο σπίτι επί τέσσερις ημέρες (vid)

Νεκρή βρέθηκε μέσα στο σπίτι της και συγκεκριμένα μέσα στο δωμάτιό της η Ελένη Καριολάκη, η ιδιαίτερη περσόνα που γνωρίσαμε στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Η Ελένη Καριολάκη άφησε την τελευταία της πνοή ξαπλωμένη στο ντιβάνι του δωματίου της, με τον σύζυγό να μην έχει καταλάβει ότι έχει φύγει από τη ζωή, ώσπου 4-5 μέρες μετά, γείτονες έκαναν καταγγελία στην αστυνομία, λόγω έντονης δυσοσμίας στο διαμέρισμά της.

«Το σπίτι είναι μαύρο δεν το βλέπεις. Αυτή μου το έκαμε έτσι, ούτε καθάριζε καθόλου. Μόνο πάνω στο κρεβάτι ήταν»

Η αστυνομία μπήκε στο σπίτι, άνοιξε την πόρτα του δωματίου και τη βρήκε νεκρή, με τα πρώτα συμπεράσματα από τη νεκροψία, σύμφωνα με τον αστυνομικό, Σταύρο Μπαλάσκα, να μιλούν για θάνατο από παθολογικά αίτια.

«Από το σπίτι απόπνεε συνεχώς δυσοσμία και γι’ αυτό ίσως να μην το κατάλαβε ο σύζυγός της. Δεν είναι και απολύτως ισορροπημένος άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλάσκας.

«Ξαφνικά έφυγε…»

«Ξαφνικά έφυγε. Μαύρισε και έφυγε. Έχασα την κοπελάρα μου. Ήμασταν μαζί 7-8 χρόνια. Όλος ο κόσμος την ξέρει. Η κηδεία της έγινε προχθές στην Αγία Παρασκευή. Το σπίτι είναι μαύρο δεν το βλέπεις. Αυτή μου το έκαμε έτσι, ούτε καθάριζε καθόλου. Μόνο πάνω στο κρεβάτι ήταν. Εγώ είμαι συνταξιούχος. Με βοηθάει η γειτονιά. Αν υπάρχει παράδεισος είναι αυτή» είπε ο σύζυγός της, ο οποίος συνεχίζει να μένει μέσα στο ίδιο σπίτι.

«Εγώ έκαναν την καταγγελία για τα σκυλιά. Δεν μπορεί να τα συντηρήσει. Ήταν ατάιστα. Κάνουν τις ακαθαρσίες τους μέσα στο σπίτι, δεν τρώνε. Ενημέρωσα την φιλοζωική. Αρχικά είχε ενημερωθεί με λάθος στοιχεία. Εμείς ενημερωθήκαμε για 5 ημέρες πως ήταν νεκρή. Είχε προβλήματα με την γειτονιά. Με το παραμικρό καλούσε την αστυνομία» είπε από την άλλη γείτονας της.

Οι μέχρι τώρα ενδείξεις «μιλάνε» για θάνατο από φυσιολογικά αίτια.

Θυμηθείτε την συμμετοχή της στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»:

Πηγή:in.gr