28 Μαρτίου, 2024

Πατρίσια Ροντρίγκεθ: «Είμαι άφραγκη, η αδερφή μου ζει στη χλιδή και δεν με βοηθά»

 Η Πατρίσια Ροντρίγκεθ λέει ότι ζει εδώ και τρία χρόνια χωρίς σταθερό σπίτι, παρακολουθώντας την αδερφή της στο διαδίκτυο να επιδεικνύει την πολυτελέστατη ζωή της, να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με ιδιωτικό αεροπλάνο και να μένει σε πολυτελείς επαύλεις.

«Είμαι απένταρη, δεν βοηθάει καθόλου τα παιδιά μου»

Σε δηλώσεις της χθες στην ισπανική τηλεοπτική εκπομπή Socialite, είπε: «Είμαι απένταρη και η αδερφή μου δεν με βοηθάει. Αυτό που με πληγώνει περισσότερο είναι τα παιδιά μου κι όχι εγώ. Εξάλλου εγώ μπορώ να τα βγάλω πέρα με ένα κομμάτι ψωμί, αλλά τα παιδιά μου, που είναι ανίψια της».

Και συνεχίζει: «Δεν το περίμενα αυτό από την αδερφή μου. Μερικές φορές έχω αρκετά να φάω, άλλες φορές όχι. Μερικές φορές έχω αρκετά για να πληρώσω το ενοίκιο, άλλες φορές όχι».
Η 33χρονη δήλωσε πως η σχέση της με την 28χρονη αδερφή της, η οποία είναι σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, ήταν ταραχώδης, ιδιαίτερα μετά το θάνατο του πατέρα τους το 2019. Μάλιστα, όπως είπε, «ακόμα δεν έχει τις στάχτες του πατέρα τους» εξαιτίας της αδερφή της.

Η έκκληση στην αδερφή της Χεορχίνα Ροντρίγκεθ

Απευθυνόμενη λοιπόν στην Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, η Πατρίσια είπε: «Χοερχίνα χρειάζομαι βοήθεια, είσαι η αδερφή μου. Ξέρω ότι δεν έχεις καμία υποχρέωση ή ευθύνη, αλλά αφού υποστηρίζεις ότι είσαι τόσο καλή με τους άλλους, τουλάχιστον να είσαι έτσι και με τα ανίψια σου. Αν δεν θέλεις να βοηθήσεις εμένα, βοήθησε τα ανίψια σου».

Οι σχέσεις των δύο αδερφών δεν είναι καθόλου καλές, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ο Χεορχίνα Ροντρίγκεθ παρέλειψε να αναφερθεί στην αδερφή της Πατρίσια στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της «Yo Georgina» που κυκλοφόρησε στο Netflix τον Ιανουάριο. Σε αυτό, η Χεορχίνα – που γεννήθηκε στην Αργεντινή αλλά μεγάλωσε στην Ισπανία – μιλά για τους φίλος της, τα παιδιά της και την άλλη αδερφή της, την Ιβάνα.

Οι δύο γυναίκες έχουν τον ίδιο πατέρα, τον Χορχέ Εντουάρντο Ροντρίγκεζ, αλλά η Πατρίσια είναι κόρη της πρώην συντρόφου του, για την οποία επίσης δε γίνεται καμία αναφορά στο ντοκιμαντέρ. Αφότου η μητέρα της πέθανε όταν ήταν 11 ετών, η Πατρίσια πήγε να ζήσει με τον πατέρα της, την Χεορχίνα και την Ιβάνα.

Σε μία από τις πρώτες της συνεντεύξεις πριν από μερικά χρόνια, η Πατρίσια είχε δηλώσει: «Πάντα ένιωθα μακριά της. Με έβαλαν αμέσως σε οικοτροφείο στη Τζάκα. Κάποια στιγμή είχα ζητήσει μια υπογεγραμμένη φανέλα του Κριστιάνο για τον γιο μου. Μου είπε ότι δεν ήθελε να τον ενοχλήσει γιατί ήταν σε διακοπές».

iefimerida.gr