29 Μαρτίου, 2024

Πάτρα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 22χρονος φοιτητής

 Ο 22χρονος Φώτης ήταν φοιτητής στην Πάτρα. Μια βόλτα με την αγαπημένη του μηχανή, έμελλε να σταθεί μοιραία. Ο νεαρός έπεσε νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα…

Μια ατυχία έφερε το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή, σε έναν 22χρονο φοιτητή που σπούδαζε στην Πάτρα. Ο αδικοχαμένος νεαρός έχασε τον έλεγχο κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί και η μηχανή του ανατράπηκε μετά από σύγκρουση με καρότσα τρακτέρ. Ο θάνατος του παιδιού ήταν ακαριαίος. Οι στενοί συγγενείς του, στο χωριό της Αχαϊας, βυθίστηκαν στο πένθος. Ο άτυχος Πάνος ήταν ένα παιδί γεμάτο ενέργεια, που είχε καταφέρει να κερδίσει τους πάντες με τη συμπεριφορά του. Λόγια παρηγοριάς για τους δικούς του ανθρώπους, δεν υπάρχουν αυτές τις δύσκολες ώρες.

Φοιτητής στην Πάτρα ήταν ο 22χρονος νέος που έχασε τη ζωη του σε τροχαίο δυστύχημα, στην Ματαράγκα Μακρυνείας, την Τρίτη 29 Νοεμβρίου το απόγευμα. Ο άτυχος νέος τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε, συγκρούστηκε με καρότσα τρακτερ, στον κεντρικό δρόμο του χωριού.

Μεγάλη του αγάπη η γυμναστική και όπως φαίνεται στον λογαριασμό του στο instagram, όπου και ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, περνούσε πολλές ώρες στο γυμναστήριο.

Ο πατέρας του νεαρού Φώτη Γαλανογιώργου, είναι δασικός υπάλληλος στο Θέρμο και η οικογένεια του, διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον δήμαρχο Σπύρο Κωνσταντάρα, που ανήρτησε το παρακάτω σχόλιο: «Τι λόγια να βρεις να παρηγορήσεις μια οικογένεια και μια μικρή κοινωνία , όταν ένα παιδί 22 μόλις ετών, βρίσκει τραγικό θάνατο σε τροχαίο ατύχημα, όπως ο Φώτης μας από τα Σιταράλωνα;

Μόνο βουβός πόνος και προσευχή… Καλό παράδεισο μικρέ μου φίλε» έγραψε ο δήμαρχος, με την τοπική κοινωνία να παραμένει συντετριμμένη από το τροχαίο δυστύχημα.

Newsit.gr