28 Μαρτίου, 2024

Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις με το θάνατο των τριών παιδιών

Κρίσιμα είναι πλέον τα ερωτήματα που τίθενται για τις συνθήκες και αιτίες θανάτων, μέσα σε μόλις 33 μήνες, των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, ηλικίας έξι μηνών, τριάμισι και εννέα ετών, της ίδιας οικογένειας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, το MEGA αποκαλύπτει την άγνωστη κινητοποίηση των αξιωματικών της ΕΛΑΣ, αλλά και των γιατρών και των ιατροδικαστών, που συνέβη μετά την ανακοπή της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, στις 11 Απριλίου του 2021, που είχε σαν αποτέλεσμα την μόνιμη εγκεφαλική βλάβη της 9χρονης.

Όλοι αναρωτήθηκαν πως συμβαίνουν διαδοχικά τραγικά συμβάντα στα τρία μικρά αδερφάκια, που πριν παρουσιάσουν τα προβλήματα υγείας ήταν υγιέστατα.

Το ημερολόγια νοσηλείας της Μαλένας
Χαρακτηριστικό είναι το ημερολόγιο νοσηλείας της Μαλένας που φέρνει στο φως το MEGA.

Δύο ημέρες πριν το κοριτσάκι εκπνεύσει στις 11/4, οι γιατροί χαρακτήρισαν την κατάσταση της άριστη, στις 12/4 καλή, ενώ το πρωινό της επίμαχης ημέρας, στις 13/4 άριστη και χωρίς προβλήματα, όταν άξαφνα στις 16:40 το απόγευμα κατά την κατάθεση της μητέρας έβγαλε ένα βρόγχο και εξέπνευσε.

Ο θάνατος της Μαλένας ήταν αιφνίδιος, μη αναμενόμενος και πρέπει να διερευνηθεί.

Ερευνούν την πιθανότητα χορήγησης τοξικών ουσιών
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εργαστήριο του εξωτερικού εργαστήριο του εξωτερικού αναμένεται να σταλεί δείγμα που έχει ληφθεί από την 9χρονη προκειμένου να ερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα χορήγησης ιδιαίτερα τοξικών και επικίνδυνων ουσιών που ενδεχομένως της επέφεραν τον θάνατο.

Το μεγάλο ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν τώρα οι αρχές, είναι αν ο θάνατος της Τζωρτζίνας, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Τι αποκαλύπτει η παιδοογκολόγος της μικρής Μαλένας
Σε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή η παιδο-ογκολόγος που παρακολουθούσε το κοριτσάκι υποστήριξε πως δεν είχε ηπατική ανεπάρκεια, όπως αναγράφεται στην έκθεση του ιατροδικαστή.

«Υπάρχει εξέταση την παραμονή με τέλεια ηπατική, τέλεια, πιο τέλεια δεν γίνεται» ανέφερε χαρακτηριστικά.

madata.gr