19 Μαρτίου, 2024

Πατέρας Αντώνιος: Όλα είναι ψέματα

Με τις καταγγελίες που έρχονται στο φως για την Κιβωτό του Κόσμου, στις οποίες και πρωταγωνιστεί ο πατέρας Αντώνιος, ασχολήθηκε το βράδυ του Σαββάτου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Νίκο Μάνεση. Μάλιστα, παρουσιάστηκε η σαφής τοποθέτηση που κάνει σήμερα για τις κακοποιητικές συμπεριφορές και τιςοικονομικές ατασθαλίες.

 Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Αλέξη Κουβέλη, ο πατέρας Αντώνιος ο ίδιος ο πατέρας Αντώνιος τονίζει στο στενό του περιβάλλον ότι δεν υπάρχει τίποτα και όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για την Κιβωτό του Κόσμου είναι ψέματα. «Κακή κατασκευή» χαρακτήρισαν, δε, όλη αυτή την υπόθεση από το περιβάλλον του και ισχυρίζονται ότι πριν ακόμα καταπέσει ένα σενάριο υπάρχει ένα καινούργιο το οποίο θα πέσει την επόμενη ημέρα.

«Είναι όλα ψέματα. Δεν έχω κάνει κάτι. Ότι έκανα στη ζωή μου καλύτερα, είναι να βοηθήσω αυτά τα παιδιά, για τα οποία είναι όλο το έργο μου στην εκκλησία» φέρεται να δηλώνει ο πατέρας Αντώνιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Νίκο Μάνεση το βράδυ του Σαββάτου.

madata.gr