16 Οκτωβρίου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Μικρότερη μέχρι στιγμής η προσέλευση ψηφοφόρων στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών

Συνεχίζεται η προσέλευση στις κάλπες μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος. Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, από την αρμόδια επιτροπή του κόμματος, ΕΔΕΚΑΠ, έως τις 11:00 το πρωί ψήφισαν 62.023 φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ σε όλη τη χώρα, στον 2ο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Αξίζει να σημειωθεί πως συγκριτικά με τον α’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, η προσέλευση στις κάλπες είναι ελαφρώς μειωμένη, καθώς την προηγούμενη Κυριακή, έως τις 11:00 το πρωί, είχαν ψηφίσει 65.671 φίλοι και μέλη του κόμματος. Οι δύο υποψήφιοι, Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας, έχουν ήδη ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα.
 
“Σήμερα το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας και αυτό το πετύχαμε με αγώνα, κόπο και προσπάθεια. Σήμερα ατενίζουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Τα δύσκολα είναι πίσω μας, τα καλύτερα μπροστά μας. Ζητώ την εμπιστοσύνη σας”, τόνισε μεταξύ άλλων κ. Ανδρουλάκης.
 
“Η συμμετοχή είναι η δύναμή μας. Σήμερα έχουμε ευκαιρία να αλλάξουμε πορεία. Να το κάνουμε όλοι μαζί. Σας ευχαριστώ πολύ”, δήλωσε ο κ. Δούκας.