24 Απριλίου, 2024

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Συνεδρίαση στον απόηχο του σκανδάλου Καϊλή

Στον απόηχο του σκανδάλου διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και της εμπλοκής της Εύας Καϊλή σε αυτό, συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με αντικείμενο τις επερχόμενες εθνικές εκλογές και το πρόγραμμα του κόμματος.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την εισήγηση του Νίκου Ανδρουλάκη, που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η υπόθεση της Εύας Καϊλή έχει προκαλέσει αντιπαράθεση ανάμεσα στη Χαριλάου Τρικούπη και το μέγαρο Μαξίμου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατηγόρησε δημοσίως στην κυρία Καϊλή ότι αποτελούσε «Δούρειο Ίππο» της ΝΔ, προκαλώντας τη σφοδρή αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος τον κατηγόρησε για επίδειξη θράσους.

Η Εύα Καϊλή, με εντολή του Νίκου Ανδρουλάκη, διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ, ενώ ανάλογη ήταν και η απόφαση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

Συγκεκριμένα ο κ. Ανδρουλάκης είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα επιτρέψω καμία τέτοια πρακτική που στο παρελθόν πλήγωσε την παράταξη».

Ανάμεσα στα στελέχη του κόμματος καταγράφεται μία ικανοποίηση για την ακαριαία αντίδραση του προέδρου του κόμματος του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση διαφθοράς και χρηματισμού του Κατάρ σε ευρωπαίους αξιωματούχους.

πηγή: MEGA TV