19 Μαΐου, 2024

Πασχαλινό Smile Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στο Πασχαλινό Smile Bazaar, που όπως κάθε χρονιά τέτοια εποχή, έτσι και φέτος, διοργανώνει για να κάνετε όλες τις γιορτινές αγορές σας σε πολύ χαμηλές τιμές!

Το Πασχαλινό Smile Bazaar, και φέτος, θα έχει μία τεράστια συλλογή από υπέροχα brands, σε πολύ χαμηλές τιμές έως -70%(!), σε επώνυμα ρούχα και παπούτσια -ανδρικά, γυναικεία αλλά και παιδικά- αξεσουάρ, παιχνίδια, καλλυντικά, μοναδικά αντικείμενα, είδη σπιτιού αλλά και Πασχαλινά είδη ώστε κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει σε ένα σπίτι, χαρίζοντας παράλληλα Χαμόγελα.

Καθημερινά, στον 5ο όροφο του Πανελλήνιου Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής & Ιατρικής Επέμβασης «ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ» | Γαρυττού 80, Αγία Παρασκευή, πλησίον μετρό Αγ. Παρασκευής

ΑΠΟ την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΕΩΣ Τρίτη 30 Απριλίου, από τις 11:00π.μ. έως τις 19:00μ.μ.

Στο Bazaar θα βρείτε αντικείμενα από Aria Inspirations, Banana Moon, BSB, Catherine bijoux, Cherry Muse, Dirty Laundry, Kentia, New Balance, Toi Moi, Vasia Kostara, Vice Versa, και πολλές πολλές ακόμα που στηρίζουν διαχρονικά τις δράσεις του Οργανισμού.

Αξίζει να τονιστεί πως, όλα τα έσοδα από το Smile Bazaar θα ενισχύσουν το έργο και τις εξειδικευμένες και ολιστικές δράσεις των 10 Κέντρων Δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», δίπλα σε κάθε παιδί και την οικογένειά του που βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο.

☛Σας περιμένουμε!

Πηγή: daypress.gr