27 Απριλίου, 2024

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Το κανάλι και η ώρα του αγώνα της Euroleague

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν στόχο το πλεονέκτημα έδρας για τα επερχόμενα Playoffs.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 19-12 και προέρχονται από την νίκη επί της Βιλερμπάν, ενώ οι Σέρβοι με ρεκόρ 14-17 μάχονται για μια θέση στην πρώτη δεκάδα.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 21:30 και το κανάλι που θα τον μεταδώσει ζωντασνά είναι το Novasports Prime.

«Αυτό το παιχνίδι θέλει μεγάλη συγκέντρωση»

Μία ημέρα πριν τον αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, είπε: «Δεν διαφέρει από άλλα παιχνίδια. Δεν κάναμε κάτι διαφορετικό. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μία καυτή έδρα. Θέλει μεγάλη συγκέντρωση από τους παίκτες να μείνουν στο αγωνιστικό πλάνο.

Να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, να μην παρασυρθείς από την ένταση που παίζει ο αντίπαλος, αλλά και φυσικά από την κρισιμότητα του παιχνιδιού που είναι και για τους δύο αντιπάλους ιδιαίτερη. Για την Παρτίζαν ίσως είναι λίγο περισσότερο. Οπότε, αυτό είναι το θέμα, πώς θα εμφανιστούμε, αν θα είμαστε συγκεντρωμένοι και αν θα μείνουμε στο πλάνο μας».

Πηγή: ieidiseis.gr