29 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος – Με κόσμο στις κερκίδες ο ημιτελικός

Ώρα για Κύπελλο Ελλάδος σήμερα, καθώς ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την πρώτη αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο για πρώτη φορά μετά την απαγόρευση, με αποτέλεσμα να δούμε μια ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Σημειώνεται ότι στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης ο ΠΑΟΚ είχε αποκλείσει τον Πανσερραϊκό με δύο εκκωφαντικές νίκες, 4-0 εκτός έδρας και 5-0 στο γήπεδο της Τούμπας. Αντίθετα το «τριφύλλι» είχε πιο δύσκολο έργο, καθώς η εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι τον ώθησε να ανεβάσει στροφές για να καταφέρει να επικρατήσει στην ρεβάνς με 2-0 και να πάρει την πρόκριση.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 19:30 και το κανάλι που θα τον δείξει ζωντανά είναι το COSMOTE SPORT 3 HD.

Ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του μετά την χθεσινή προπόνηση, όπου συμπεριέλαβε τους: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Ρουμπέν, Ζέκα, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Κυριόπουλος, Σπόραρ, Γερεμέγεφ.

Σημειώνεται πως ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Τζούριτσιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν έκαναν θεραπεία. Επίσης αναφέρεται πως εκτός αποστολής έμειναν οι Ούγκο, Ακαϊντίν, Βέρμπιτς και Αϊτόρ.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία απευθύνθηκε στους φιλάθλους της ομάδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Οι πόρτες της Τούμπας επιτέλους ανοίγουν και σας θέλουμε όλους δίπλα μας, σε όλους τους αγώνες. Δεν θέλουμε να ξαναζήσει ποτέ η ομάδα μας την άχαρη μοναξιά στις δύσκολες μάχες που έρχονται σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα κρατήθηκε όρθια και δυνατή στο διάστημα των κλειστών γηπέδων και είναι ώρα να επωφεληθεί από το μεγάλο της ατού, την μοναδική ατμόσφαιρα της Τούμπας».

πηγή: ieidiseis.gr