29 Μαρτίου, 2024

Πάνος Παναγιωτόπουλος: Ανακοινώνει την ίδρυση κόμματος στα δεξιά της ΝΔ με πρώην των ΑΝ.ΕΛ.

Υπήρξε Υπουργός του Αντώνη Σαμαρά σε κρίσιμα υπουργεία όπως το Άμυνας και το Εργασίας και τώρα ετοιμάζεται να δημιουργήσει το δικό του κόμμα.

 Ο λόγος για τον Πάνο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου θα ανακοινώσει την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα με όνομα «Δύναμη για την Ελλάδα». Η ανακοίνωση του κόμματος θα γίνει στο ξενοδοχείο Κάραβελ και σύμφωνα με πληροφορίες δίπλα του θα συστρατευθούν πολιτικά πρόσωπα όπως ο πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Κωνσταντίνος Κατσίκης.

Την ίδια ώρα δεν αποκλείεται να βρεθούν κοντά στον πρώην δημοσιογράφο πρόσωπα όπως ο πρώην Υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης αλλά και ο Νίκος Νικολόπουλος. Βέβαια, τα δύο αυτά πρόσωπα δεν έχουν δώσει ακόμα τα χέρια.  Παράλληλα υπάρχουν επαφές και με πρώην βουλευτές του Βασίλη Λεβέντη. 

Είναι το τρίτο κόμμα που ιδρύεται στα… δεξιά της ΝΔ μετά τους Τζήμερο – Κρανιδιώτη και τους Μπογδάνο – Λατινοπούλου. «Στηρίξαμε τον Μητσοτάκη τον πρώτο χρόνο τα πήγε εξαιρετικά, από εκεί και πέρα τα πράγματα στράβωσαν, θα είμαστε ένα κόμμα που θα ακολουθεί τις αρχές και τις αξίες του Κώστα Καραμανλή», φαίνεται λέει ο Πάνος Παναγιωτόπουλος σε συνομιλητές του.

madata.gr