29 Μαρτίου, 2024

Πανελλήνιες 2022-ΓΕΛ: Δείτε τα Θέματα και τις Απαντήσεις σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία

Oλοκληρώνουν σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ τα εξεταζόμενα μαθήματα των Πανελληνίων Εξετάσεων με Ιστορία, Φυσική, Οικονομία.

Το madata.gr θα δημοσιοποιήσει, αμέσως μόλις το υπουργείο Παιδείας τα ανακοινώσει, τα προς εξέταση θέματα και θα μεταδώσει με ταχύτητα εγκυρότητα και ασφάλεια τις απαντήσεις όλων των θεμάτων. 

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στην Ιστορία

Δείτε σε λίγο προτεινόμενες απαντήσεις στην Ιστορία

Δείτε εκτιμήσεις στην Ιστορία

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στην Φυσική

Δείτε σε λίγο προτεινόμενες απαντήσεις στην Φυσική

Δείτε εκτιμήσεις στην Φυσική

 Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στην Οικονομία

Δείτε σε λίγο προτεινόμενες απαντήσεις στην Οικονομία

Δείτε εκτιμήσεις στην Οικονομία

Αύριο, Σάββατο, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ διαγωνίζονται σε Υγιεινή, Προγραμματισμό Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και Στοιχεία Μηχανικής.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες. Υπενθυμίζεται, ότι κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εξεταζόμενοι και εξεταστές πρέπει να φορούν την προστατευτική μάσκα.

Γι’ ακόμη μία χρονιά το σύστημα εισαγωγής έχει υποστεί αρκετές αλλαγές σε σχέση με πέρσι, με την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής να εφαρμόζεται για δεύτερη χρονιά και τους νέους συντελεστές βαρύτητας να οδηγούν σε πολλαπλές βαθμολογίες για τον ίδιο υποψήφιο.

 Φέτος, δεν υπήρξαν αλλαγές στον ακαδημαϊκό χάρτη, επομένως δεν πρόκειται να υπάρχουν περιορισμοί στο μηχανογραφικό δελτίο, όμως ο «κόφτης» της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής παραμένει, ενώ και οι νέοι συντελεστές θα πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν κατά τη συμπλήρωση. Τα αποτελέσματα των επιδόσεων αναμένεται να ανακοινωθούν αρχές Ιουλίου, ενώ φέτος για πρώτη φορά γίνεται προσπάθεια να ανακοινωθούν νωρίς τον Αύγουστο οι βάσεις εισαγωγής, αντί για τα τέλη του ίδιου μήνα, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

madata.gr