28 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα

Το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα, συνέχισε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε 1-0 του Αστέρα στη Λεωφόρο. Ο Ολυμπιακός νίκησε με ανατροπή τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ενώ εκτός έδρας νίκη πέτυχε και η ΑΕΚ, απέναντι στον Άρη. Λεβαδειακός και ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1.
Με δράστη τον συνήθη ύποπτο στο σκοράρισμα, Αϊτόρ, ο Παναθηναϊκός έμεινε πρώτος στη βαθμολογία μετά το 1-0 επί του Αστέρα. Ο Ισπανός εξτρέμ κέρδισε πέναλτι από τον Τζουκάνοβιτς και το εκτέλεσε εύστοχα στο 80’, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ.

«Περίμενα να είναι έτσι το σημερινό παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι κάθε παιχνίδι θα είναι και δυσκολότερο επειδή είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας», δήλωσε ο Μπερνάρ στο τέλος του αγώνα.

Σημαντικό διπλό στο Κλεάνθης Βικελίδης πήρε η ΑΕΚ, νικώντας 2-0 τον Άρη. Ο Σιμάνσκι άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 28’. Ο Λιβάι Γκαρσία με ωραίο σκαφτό πλασέ στο 50’ σφράγισε τη νίκη της Ένωσης στη Θεσσαλονίκη.

Νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Ηράκλειο με 2-1 κόντρα στον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 51’ με αυτογκόλ του Ντόι. Ο Χάμες αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 52’, όμως ο Κολομβιανός πέρασε μία πανέμορφη πάσα στον Γκάρι Ροντρίγκες έξι λεπτά αργότερα και αυτός ισοφάρισε. Στο 81’ ο Βαλμπουενά σημάδεψε τον Μακαμπού και ο Κογκολέζος επιθετικός σκόραρε με κεφαλιά.

Νέα απώλεια βαθμών στη Λειβαδιά για τον ΠΑΟΚ, μετά το 1-1 με τον Λεβαδειακό. Ο Νάρεϊ έδωσε προβάδισμα στους ασπρόμαυρους στο 73’, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μπελμόντ στις καθυστερήσεις. Στην επόμενη φάση, ο διαιτητής Μανούχος υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Μουτίνιο από τον Ζίβκοβιτς, αλλά το πήρε πίσω μετά τον έλεγχο του VAR.

 

madata.gr