19 Μαρτίου, 2024

Οπαδοί Απόλλων Πόντου: «Προτιμότερο η ομάδα να πέσει στην Γ Εθνική από το να συμμετάσχει εξυπηρετώντας συμφέροντα»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλων Πόντου και οι βετεράνοι της ομάδας, μέσα από κοινή ανακοίνωση, θέλησαν να ενημερώσουν ότι θέλουνε να προχωρήσουν στην εξυγίανση της ομάδας, και είναι προτιμότερα η ομάδα της Καλαμαριάς να μην κατεβεί στο πρωτάθλημα και να αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της προηγούμενης μας ανάρτησης και όπως υποσχεθήκαμε, ο σύλλογος μας από κοινού με το club ROSSONERI και το τάγμα ορκισμένων Απολλωνιστών αποφασίσαμε να συμπορευτούμε στη προσπάθεια για την εξυγίανση της ομάδας.

Στη προσπάθεια αυτή θα ζητήσουμε την συμμετοχή όλων των φορέων που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Φορείς όπως ο Μ.Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ που αποτελεί και την μητέρα του συλλόγου, του δημάρχου κυρίου Δαρδαμανελη Ι. και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κύριους Μπακογλιδη Θ., Τεμεκενιδη Αρ., Περσιδη Αβ.,Αρκουδη Δ., Αντωνακη Β. και Βολτσιδη Θ., οι οποίοι ως πολιτικοί φορείς πρέπει να πράξουν το καθήκον τους απέναντι στην ανάγκη του λαου της πόλης μας, να δει την ομάδα να τον εκπροσωπεί δυναμικά και με αξιοπρέπεια.

Η σημερινή κατάσταση της ομάδας αλλά κυρίως ο διαφαινόμενος εξευτελισμός της μας υποχρεώνει να θεωρήσουμε απείρως προτιμότερο να μην αγωνιστεί η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα και να πέσει στην Γ Εθνική από το να συμμετάσχει εξυπηρετώντας τα συμφέροντα αυτών που την οδήγησαν στη σημερινή δεινή της θέση.

Με αυτό το τρόπο η ομάδα θα περιέλθει ζωντανή και χωρίς χρέη στην εποπτεία του Μ. Γ. Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και μέσω της γενικης συνέλευσης των μελών του ερασιτέχνη, να προκύψει η διάδοχη κατάσταση που θα είναι απαλλαγμένη από τα χρέη, αλλά κυρίως από αυτούς που σκοπό τους έχουν να την διαπομπεύσουν για προσωπικό τους “όφελος”, να κάνει επανεκκίνηση και να βρεθεί γρήγορα εκεί που ανήκει. Γνωρίζουμε καλά πόσο άσχημα ακούγεται μια τέτοια λύση.

Για κανέναν δεν είναι εύκολο να δεχτεί να μην βλέπει την ομάδα για έναν ολόκληρο χρόνο. Φανταζόμαστε όμως ότι δεν υπάρχει και κανείς που θα αρέσκεται να βλέπει την ομάδα του να διασύρεται σε κάθε γήπεδο της χώρας μόνο και μόνο για να έχει αγωνιστική παρουσία και να έχουν “όφελος” είς βάρος της, άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με τον Απόλλωνα ούτε καν με την Καλαμαριά.

Τελος θέλουμε να πιστεύουμε πως το παράδειγμα που εδωσαν με την άρνηση τους όλα τα σωματεία στά οποία κατέφυγε η ΠΑΕ, για να της παραχωρήσουν γήπεδο, θα το ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα σωματεία που πιθανόν να δεχθούν ανάλογο αίτημα, καθως μια πιθανή θετική τους ανταπόκριση δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Απόλλωνα Καλαμαριάς ,δε πιστοποιεί τις καλές σχέσεις που έχει η ομάδα μας με όλες αυτές τις ομάδες, δεν αποτελεί συμπαράσταση και χέρι βοηθείας σε ένα σύλλογο που βιώνει τις χειρότερες μέρες της ιστορίας του.

Απεναντίας βοηθούν ανθρώπους επικίνδυνους για το ποδόσφαιρο να συνεχίζουν να υπάρχουν και να “επωφελούνται” από αυτό. Έχουμε λοιπον χρέος στην ιστορία της ομάδας να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να τη βλάψει αλλά και να βοηθήσουμε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε να προχωρήσει μπροστά και να γίνει ξανά η ομάδα που όλοι αγαπήσαμε».

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ,CLUB ROSSONERI, ΤΑΓΜΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ»