19 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Πρεμιέρα για την Ευρωλίγκα την Παρασκευή

Πρεμιέρα αύριο στην Ευρωλίγκα του μπάσκετ, το προωθητικό βίντεο της οποίας είναι εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία. Ο Παναθηναϊκός αύριο υποδέχεται τη Ρεάλ. Την Παρασκευή ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Ισπανία την Μπαρτσελόνα

Η νέα σεζόν στην Ευρωλίγκα αρχίζει αύριο και το promo βίντεο είναι εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία και τον λαβύρινθο του Μινώταυρου.

«Τα παλιά σου επιτεύγματα δεν σου εγγυώνται τίποτα».

Την άποψη αυτή ενστερνίζεται και ο Γιώργος Μπαρτζώκας που προετοιμάζει την ομάδα του, για την πρεμιέρα της Παρασκευής κόντρα στην Μπαρτσελόνα στην Ισπανία.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε: «Στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, δηλαδή δεν μπορείς να πεις ότι επειδή πέρυσι πήγαμε στο φάιναλ φορ φέτος ξεκινάμε και θα πρέπει να είμαστε πάλι. Νομίζω το σύνολο των ομάδων που κατεβαίνουνε έχουν στόχο να μπουν στην οκτάδα».

Ρόλο στο τρέιλερ είχε και ο θρυλικός αρχηγός του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης που παρέδωσε την σκυτάλη στον Κώστα Παπανικολάου.

Ο Κώστας Παπανικολάου ανέφερε: «Δεν φτάνουν τα λόγια για να περιγράψω τον Βασίλη και τον Γιώργο, τι σημαίνουν για μένα και το πως ήταν για μένα σαν αρχηγοί και σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι μπορώ να μπω στα παπούτσια τους ή στα χνάρια τους ή σε οτιδήποτε».

madata.gr