26 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ρέντη, αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στον Ρέντη και αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις. 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφτασε πριν από λίγη ώρα στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η τοποθέτηση των ερυθρολεύκων. Αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις και γι’ αυτό μετέβη εκεί ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE TV και μετέφερε την προσωπική του πρόταση να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα, ενώ έκανε λόγο για φασιστικό παρακράτος που διοικεί το ποδόσφαιρο.

Ο Γιάννης Βρέντζος, μετά το 1-1 του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, που άφησε με μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία τους Πειραιώτες έκανε την εξής δήλωση:

«Νομίζω ότι αυτό που έγινε ξεκάθαρο σήμερα είναι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο, διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία. Η ανοχή μας αυτή τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

sport24.