26 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Κλείδωσε η 25αδα του Μίτσελ – Αυτοί φεύγουν από το Λιμάνι τον Γενάρη

Μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να έχουν ένα πολύ κρίσιμο διάστημα μπροστά τους στη μάχη που θα δώσουν για να… επιστρέψουν στο πρωτάθλημα, μέχρι τη διακοπή ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κοιτάζουν και τα επόμενα βήματά τους ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με όσα βγαίνουν από του Ρέντη ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του έχουν πάρει πολύ σημαντικές αποφάσεις για το διάστημα της αποχής από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, με τον Ισπανό τεχνικό να θέλει αρχικά να… ξεσκαρτάρει το ρόστερ, κάτι που ζητάει από την πρώτη μέρα που επέστρεψε στο Λιμάνι, όσο και να αλλάξει την εικόνα της ομάδας προσαρμόζοντάς την στα δικά του θέλω.

Όπως έγινε γνωστό για περίπου δύο εβδομάδες, οι Πειραιώτες θα βρεθούν στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Μαρμπέγια της Ανδαλουσίας με σκοπό να θα κάνουν μια μίνι προετοιμασία ώστε με την επανέναρξη των διοργανώσεων να είναι σε καλή φυσική κατάσταση, ενώ παράλληλα εκεί θα δώσουν και σειρά φιλικών αγώνων με τον Μίτσελ να αποφασίζει ποιους θα κρατήσει στην ομάδα. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων έχει ζητήσει ρόστερ 25 έως 27 ποδοσφαιριστών.

 Στην Ιβηρική, λοιπόν, θα κριθεί και το μέλλον αρκετών παικτών στην ομάδα, με αρκετούς να έχουν την τελευταία ευκαιρία να ικανοποιήσουν τον Μίτσελ με στόχο να διατηρήσουν τη θέση τους στην συνέχεια. Το μεγάλο… ερωτηματικό ακούει στο όνομα Ουί Τζο, που παρά το γεγονός ότι ήρθε με πολλές περγαμηνές από την Αγγλία και τη Νότιγχαμ Φόρεστ σαν δανεικός και τον χρόνο που έχει πάρει από όλους τους τεχνικούς των πρωταθλητών δεν σκοράρει με αποτέλεσμα μετά την συνύπαρξή του με Ελ Αραμπί και Μπακαμπού να μην δείχνει ικανός να συνεχίσει αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά. Την ίδια στιγμή τόσο ο Μπόουλερ, όσο και ο Ντε Λα Φουέντε δεν δείχνουν ικανοί, μέχρι σήμερα, να βρίσκονται στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν και τους δύο τους να είναι έτοιμοι να επιστρέψουν σε Νότιγχαμ και Μαρσέιγ αντίστοιχα.

Την ίδια στιγμή οι Λαλά, Κούτρης και Ανδρούτσος είναι στην πόρτα της εξόδου εδώ και καιρό και ειδικά για τον Γάλλο αμυντικό τα πράγματα δεν φαίνεται να αλλάζουν, μιας και βρίσκεται στην δεύτερη ομάδα από το προηγούμενο καλοκαίρι. Την ίδια στιγμή στον… αέρα είναι και η παραμονή του Αγκιμπού Καμαρά, μιας και ο Αφρικανός μέσος όσες φορές έχει αγωνιστεί φέτος δεν έχει δείξει ότι μπορεί να δώσει τις βοήθειες που θέλει από τους παίκτες του ο Μίτσελ, με το ερωτηματικό πάντως να παραμένει μιας και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι μπορεί να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις.

Τέλος αυτός που θα έχει την ευκαιρία του στην Ισπανία να αλλάξει την κατάσταση δεν είναι άλλος από τον Λάιντνερ, μιας και ο νεαρός Ισραηλινός ήρθε με τα καλύτερα λόγια από την πατρίδα του, όμως το ζήτημα με το διαβατήριό του τον έθεσε εκτός ομάδας και πλέον θα πρέπει να κάνει… άλματα για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Το σίγουρο είναι ότι τον Δεκέμβριο και Ιανουάριο ο Μίτσελ θα πάρει… σκούπα και άπαντες θα κριθούν τόσο με την απόδοσή τους μέχρι εκείνο το σημείο, όσο και με το τι θα δείξουν στην μίνι προετοιμασία στην Ιβηρική.

sportdog.