25 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Έστειλε επιστολή στην UEFA για διαιτητικά λάθη

Για λάθη διαιτητών που αποκαλύπτουν διαφθορά κάνει λόγο ο Ολυμπιακός σε επιστολή του προς την UEFA, τονίζοντας ότι ο αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης του.

Ο Ολυμπιακός, ως θεματοφύλακα του ποδοσφαίρου, καταγγέλλει σωρεία εξόφθαλμων όσο και καθοριστικών διαιτητικών σφαλμάτων που έχουν σημειωθεί και στο εφετινό πρωτάθλημα.

Η πειραϊκή ομάδα έστειλε στην Ομοσπονδία και φάσεις από αγώνες στο πρωτάθλημα της Super League, ενώ αναφέρουν για τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ ότι δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου του.

Ο Ολυμπιακός επαναφέρει την πρότασή του για επαγγελματική διαιτησία και εφιστά την προσοχή για το γεγονός ότι δυναμιτίζεται η ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα, προκαλώντας το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Αγωνιστικά

Μόνο μία ημέρα ξεκούρασης περιλαμβάνει το εορταστικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού.

Ο Μίτσελ έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές μόνο την Κυριακή, καθώς έχει επικεντρωθεί στην προετοιμασία για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Μάριο Βρουσάι, ενώ ο Ουσεϊνού Μπα αισθάνεται καλύτερα και ετοιμάζεται να μπει στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχύσει την επίθεση του και ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο άσο της Λουντογκόρετς, Κάουλι Ολιβέιρα.

Ο Κάουλι έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024, έχει ρήτρα 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και οι «πράσινοι» προσπαθούν να τον φέρουν άμεσα στην Αθήνα.

Δύο ανανεώσεις συμβολαίων ανακοίνωσε χτες ο ΠΑΟΚ. Ο 18χρονος στόπερ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026, με τους «ασπρόμαυρους» να τον επιβραβεύουν για την καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο 16χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ Β, Στέφανος Τζίμας, θα παραμείνει στην Τούμπα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025. Ο νεαρός άσος θα προπονείται από εδώ και στο εξής υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν μία μικρή διακοπή από τις προπονήσεις για να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο της Αγιάς Σοφιάς, με τον νεοφερμένο Πάολο Φερνάντες να βάζει το αστέρι στην κορυφή.

Ο Άκης Μάντζιος θα είναι οριστικά ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, μετά την απομάκρυνση του Ηρακλή Μεταξά. Ο Μάντζιος θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα στην αρκαδική πρωτεύουσα και θα προπονήσεις τους παίκτες του.

πηγή: MEGA TV