19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποκλείστηκε η Μαρία Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια πήγε στο Παρίσι με το όνειρο ένα μεταλλίου και τελικά θα παραμείνει όνειρο αφού η πορεία της έλαβε άδοξο τέλος στη φάση των «16» λόγω της ήττας από την 22χρονη Ουκρανή που είναι στο Νο19 της παγκόσμιας κατάταξης. Μια ήττα που θα μπορούσε να αποφευχθεί αλλά τα λάθη έφεραν εκνευρισμό και ο εκνευρισμός έφερε τον αποκλεισμό.

Ο αγώνας άρχισε με τη Σάκκαρη να λέει κάποια στιγμή ότι «δεν ξέρω πώς να παίξω» καθώς βρέθηκε να χάνει με 3-0 στα games, αλλά κάπου εκεί αντέδρασε, έκανε σερί 5-0 περνώντας μπροστά με 5-3 και τελικά με 6-4 πήρε το πρώτο σετ.

Στο δεύτερη η Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε ξανά να κυνηγάει αφού ήταν πίσω με 2-0 αλλά το έκανε 2-2 και στη συνέχεια κατάφερε να βρεθεί στο 6-5. Η Κόστιουκ, όμως, κράτησε το σερβίς της και όλα κρίθηκαν στο tie break, όπου ήταν πιο ψύχραιμη και έκανε το 1-1.

Όλα, επομένως, κρίθηκαν στο τρίτο σετ, όπου το ένα break διαδεχόταν το άλλο, με τη Σάκκαρη να μην αποφεύγει τα λάθη και να χάνει με 6-4 το σετ και με 2-1 τον αγώνα, μένοντας εκτός προημιτελικών.

Τα σετ: 6-4, 6-7, 4-6