29 Απριλίου, 2024

Ολοταχώς για sold out το Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Έμειναν μόλις 180 εισιτήρια

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στο ΣΕΦ την Μακάμπι Τελ Αβίβ (18/1, 21:15) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague σε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για τους Ερυθρόλευκους.

Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει για το αποψινό παιχνίδι με τους Ισραηλινούς.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στους Ισραηλινούς, μετά από τις δύο εκτός έδρας ήττες που γνώρισε την περασμένη «διαβολοβδομάδα» στην Ισπανία, από Μπαρτσελόνα κα Μπασκόνια. Όπως ενημέρωσε η Ερυθρόλευκη ΚΑΕ, η αναμέτρηση κόντρα στην Μακάμπι είναι πολύ κοντά για sold out, καθώς έχουν μείνει μόλις 180 εισιτήρια με τους φίλους του Ολυμπιακού να αναμένεται να γεμίσουν το ΣΕΦ σε ακόμα μία αναμέτρηση της Ευρωλίγκας.

Αυτοί είναι οι διαιτητές για τα παιχνίδια Ολυμπιακός – Μακάμπι και Παναθηναϊκός – Παρτίζαν
Ανακοινώθηκαν από την Euroleague οι διαιτητές της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν, που θα διεξαχθεί αύριο (19/1, 21:15) στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague. Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Εμίν Μογκούλκοτς (Τουρκία) και Μαξίμ Μπουμπέρ (Γαλλία).

Σε ότι αφορά στην σημερινή (18/1, 21:15) αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μακάμπι στο ΣΕΦ, διαιτητές ορίστικαν οι Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία), Κάρλος Κορτές (Ισπανία) και Έντουαρντ Ουντιάνσκι (Μεγάλη Βρετανία).

Από εκεί και πέρα στο Αναντολού Εφές-Μπαρτσελόνα που είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 έχουν οριστεί δύο Έλληνες διαιτητές, ο Γιάννης Φούφης και η Βάσω Τσαρούχα, μαζί με τον Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία).

in.gr