28 Σεπτεμβρίου, 2023

Ολοένα και μεγαλώνει η οικογένεια της παράταξης “Τολμάμε Μαζί”

Μεγαλώνει και ισχυροποιείται ολοένα και περισσότερο η οικογένεια της παράταξης "Τολμάμε Μαζί" με επικεφαλής τον εκ νέου υποψήφιο για τη θέση του Δημάρχου Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη.

Η παράταξη καλωσορίζει στο μεγάλο και ισχυρό ψηφοδέλτιό της άλλους πέντε υποψήφιους που έρχονται να "Τολμήσουν Μαζί" για έναν ακόμα πιο δυνατό Δήμο Φαιστού.

Η κ. Πετράκη Ζαχαρένια από τα Καπαριανά, με καταγωγή από τον Ζαρό, είναι μία πολύ δραστήρια γυναίκα με διαμορφωμένη άποψη για τα κοινά και πολύ ενημερωμένη για τις ανάγκες που έχει ο τόπος!

Η κ. Ζαχαρένια Πετράκη είναι παντρεμένη με τον κ. Νικόλαντωνάκη Νικόλαο από το Ζαρό και έχουν μαζί δύο παιδιά. Είναι υπεύθυνη λογιστηρίου σε μεγάλη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην περιοχή των Μοιρών. Παράλληλα, διατηρούν και λογιστικό γραφείο μαζί με τον άντρα της στα Καπαριανά.

Έχει εμπειρία στα κοινά καθώς έχει υπάρξει πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μοιρών. Επίσης είναι πολύ ενεργή στα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα της περιοχής. Είναι ενεργό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Μοιρών και της χορωδίας Μαέστρο Τυμπακίου.

"Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει σε αυτόν το Δήμο και γνωρίζω καλά τις ανάγκες του. Πιστεύω ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της περιοχής αν συνεργαστούμε όλοι μαζί.

Θα ήθελα να αναδείξουμε περισσότερο τους δημόσιους χώρους, να βελτιώσουμε τις υπάρχουσες υποδομές και να τις εκσυγχρονίσουμε.

Θα ήθελα πολύ να συμβάλω και εγώ ώστε να ενισχυθεί ο πολιτισμός και οι τέχνες στην περιοχή μας. Επιθυμώ να εργαστώ για την ανάπτυξη της πολιτιστικής και καλλιτεχνικής δραστηριότητας του Δήμου μας ώστε να γίνει πόλος έλξης για ανθρώπους από όλη την Ελλάδα. Να βελτιώσουμε με στρατηγικό σχεδιασμό, προγράμματα και δράσεις στην ποιότητα ζωής των πολιτών. Να προωθήσουμε την αναβάθμιση του δημόσιου χώρου και την ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών.

Να δημιουργήσουμε πολιτιστικούς χώρους για την προβολή του πολιτισμού και την ανάδειξη του Δήμου μας!

Συμπορεύομαι με το Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη και επικεφαλής της παράταξης Τολμάμε Μαζί, γιατί θέλω να βοηθήσω να γίνει ο Δήμος μας Πρότυπο Ανάπτυξης, Ευημερίας και Πολιτισμού!

Έχουμε χρέος να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές, ένα καλύτερο δήμο και νομίζω ότι μαζί μπορούμε να τον δημιουργήσουμε"!

Υποψήφιος ο άξιος αγωνιστής της ζωής Αντώνης Κυριακάκης

Έναν άνθρωπο Τολμηρό και άξιο αγωνιστή της ζωής, αποτελεί ο κ. Αντώνης Κυριακάκης από τα Σκούρβουλα που στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές συμπορεύεται με την παράταξή "Τολμάμε Μαζί".

Ο κ. Αντώνης Κυριακάκης, έχει μακρά πορεία στην αυτοδιοίκηση και μεγάλη εμπειρία στα κοινά και την πολιτική ζωή του τόπου.

Η διάθεσή του για προσφορά αποτυπώνεται από το 1991 έως το 1998 όπου και διετέλεσε πρόεδρος της κοινότητας των Σκουρβούλων, ενώ από το 1998 έως και σήμερα εκλέγεται συνεχώς δημοτικός σύμβουλος στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του μέσα από σκληρή δουλειά και προσωπική προσπάθεια, συνεισφέροντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην περιοχή. Είναι άνθρωπος αγαπητός, ενεργό και δραστήριο μέλος στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου μας.

"Η αυτοδιοίκηση είναι καθημερινή διαχείριση των προβλημάτων που καλείται να αντιμετωπίσει ο τόπος μας, των αναγκών που ολοένα αυξάνονται και των ασύμμετρων προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε όλοι σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο. Καλούμαστε με σοβαρότητα και συνέπεια να ανταποκριθούμε στις καθημερινές απαιτήσεις των συμπολιτών μας, να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής όλων των κατοίκων της περιοχής και να αναπτύξουμε πολιτικές για την ευημερία και ανάπτυξη της περιοχής μας.

Έχουμε ακόμα να πετύχουμε πολλά ως Δήμος Φαιστού γιατί και μπορούμε και το αξίζουμε! Καλούμαστε να διορθώσουμε τα όποια λάθη κάναμε την τετραετία που μας πέρασε, να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να χαράξουμε πολιτικές ώστε να πάμε τον τόπο μας μπροστά, για εμάς αλλά κυρίως για τα παιδιά και τα εγγόνια μας, γιατί σε αυτούς θα λογοδοτήσουμε και έχουμε χρέος να τους κληροδοτήσουμε ένα καλύτερο αύριο.

Συμπορεύομαι με το Δήμαρχο μας κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη και συνεχίζω να τον στηρίζω γιατί είναι άξιος συνεργάτης και δουλεύει σκληρά χωρίς να φλυαρεί και χωρίς να επιδεικνύεται".
 

Ο Αλέξανδρος Κανακαράκης συμπορεύομαι με τον Γρηγόρη Νικολιδάκη

Ο κ. Αλέξανδρος Κανακαράκης από το Πετροκεφάλι, "Τολμάει Μαζί" με την παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη! Ο κ. Κανακαράκης, συνταξιούχος σήμερα, υπήρξε επιτυχημένος επιχειρηματίας με μεγάλη πορεία στον τομέα του τουρισμού. Ο κ. Αλέξανδρος Κανακαράκης, έρχεται με μεγάλη διάθεση για να προσφέρει στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην κοινότητα του.

Είναι παντρεμένος με την κ. Ζαμπία Πετρουλάκη και ζουν μόνιμα στο Πετροκεφάλι.

"Πιστεύω ότι όλοι έχουμε ευθύνη να συμμετέχουμε στην τοπική αυτοδιοίκηση για να διαμορφώσουμε το μέλλον της κοινότητάς μας, να καλυτερέψουμε την ποιότητα της ζωής μας και να αναβαθμίσουμε τον τόπο μας. Είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω την κοινότητα όπου και όπως χρειαστεί. Λόγω της εμπειρίας μου στον τουρισμό, θεωρώ ότι πρέπει να δώσουμε έμφαση στον τρόπο που προάγουμε τον τουρισμό, και προσελκύουμε επισκέπτες. Ο τουριστικός τομέας είναι ακρογωνιαίος λίθος της τοπικής μας οικονομίας. Μπορούμε να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες απασχόλησης για τους κατοίκους της περιοχής και κυρίως για τη νεολαία μας! Προάγοντας τον πολιτισμό, την τοπική γαστρονομία και την αειφόρο τουριστική ανάπτυξη, θα διασφαλίσουμε ότι ο Δήμος μας θα γίνει προορισμός επιλογής για τους επισκέπτες.

Συμπορεύομαι με τον Δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης "Τολμάμε Μαζί" καθώς πέτυχε πολλά την τετραετία που πέρασε παρά την σοβαρή υγειονομική κρίση που βιώσαμε όλοι και παρέλυσε τα πάντα. Η δημοτική αρχή δεν έδειξε αναλγησία . Παρόλα αυτά, αξίζουμε πολλά περισσότερα, γι’ αυτό συντάσσομαι μαζί του, για να μπορέσουμε να τα διεκδικήσουμε, για να έχουμε ένα Δήμο Πρότυπο ανάπτυξης και πολιτισμού!’’
 

Η Νεκταρία Χρονάκη "Τολμάει Μαζί" με τον Γρηγόρη Νικολιδάκη,

Αποτελεί μεγάλη τιμή για την παράταξη "Τολμάμε Μαζί", να πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο της, γυναίκες επιτυχημένες και καταξιωμένες από το χώρο του επιχειρείν.

Η κ. Νεκταρία Χρονάκη του Νικολάου από τις Μοίρες Χρονάκη είναι παντρεμένη με τον κ. Εμμανουήλ Μιχαλομανωλάκη του Ιωάννη με καταγωγή από τη Γαλιά και ζουν μόνιμα στις Μοίρες, έχοντας αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

Είναι απόφοιτη γραφιστικών Τεχνών και ξεκίνησε να εργάζεται από 20 χρονών στο πλάι του πατέρα της Νικολάου Χρονάκη, στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Έχει μεγάλη εμπειρία στα κοινά και στην αυτοδιοίκηση και διαμορφωμένη άποψη για την πολιτική ζωή. Έχει διατελέσει μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μοιρών ενώ υπήρξε ενεργό και υπερδραστήριο μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μοιρών, έχοντας διοργανώσει πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων, δράσεων, φεστιβάλ και καρναβάλια, πολλά από τα οποία καθιερώθηκαν ως θεσμός. Όραμα της είναι να αναβιώσει τον πολιτιστικό σύλλογο Μοιρών, δίνοντάς ξανά ζωή στην περιοχή μέσα από τις συλλογικές δράσεις και την συνεργασία καθώς επίσης, να δοθεί έμφαση στη νεολαία η οποία αποτελεί το μέλλον του τόπου μας.

"Οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου αποτελούν κρίσιμη αναμέτρηση για την πορεία του Δήμου μας. Στο νέο Δ.Σ. που θα προκύψει χρειάζονται άτομα με γνώση, ανεπτυγμένο επίπεδο συνεργασίας, ήθος και πάνω από όλα όρεξη για δουλειά για την επίλυση των μεγάλων αλλά και των μικρών προβλημάτων που ταλαιπωρούν την καθημερινότητα των πολιτών.

Γνωρίζοντας ότι τα άτομα που πλαισιώνουν τον συνδυασμό "ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ" με επικεφαλής τον αγαπητό φίλο κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη, πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις, αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρότασή του, να στελεχώσω ως υποψήφια το Τ.Σ. Μοιρών, στηρίζοντας το όραμά του για έναν Δήμο ισόρροπα ανεπτυγμένο και ιδιαίτερα για να αλλάξουμε την εικόνα της πόλης των Μοιρών.

Προσωπικά οραματίζομαι μια πόλη καθαρή, περιποιημένη, προσβάσιμη σε όλους, με παιδικές χαρές και πολλά πολιτιστικά δρώμενα. Να φτιάξουμε επιτέλους αυτές τις δομές, έτσι ώστε εμείς και τα παιδιά μας να έχουμε την πόλη που μας αξίζει….μια πόλη με πολιτισμό, ασφάλεια και ποιότητα ζωής"!