19 Μαρτίου, 2024

Ολλανδία – Εκουαδόρ 1-1: Δεν έπεισε η Ολλανδία για φαβορί

Η Ολλανδία δυσκολεύτηκε στο παιχνίδι με το Εκουαδόρ και έμεινε στο 1-1 για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ 2022. Οι νοτιοαμερικανοί ήταν καλύτεροι από τους "οράνιε". Η Ολλανδία δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τον τίτλο του φαβορί στον όμιλο.

Η Ολλανδία μπορεί να ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι με γκολ μόλις στο έκτο λεπτό, ωστόσο η συνέχεια άνηκε αποκλειστικά στο Εκουαδόρ, το οποίο έπαιξε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο, έφτασε στην ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη στο φινάλε του παιχνιδιού.

Απογοητευτική εμφάνιση από τους Ολλανδούς, οι οποίοι έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς και δεν κινδυνεύουν με αποκλεισμό, μιας και την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζουν το αδύναμο και ήδη αποκλεισμένο Κατάρ.

Στους τέσσερις βαθμούς έφτασε και το Εκουαδόρ, το οποίο θα δώσει τελικό πρόκρισης με τη Σενεγάλη, η οποία έχει τρεις βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Νόπερτ, Ντάμφρις, Τίμπερ, Φαν Ντάικ, Άκε, Μπλιντ, Φρένκι ντε Γιονγκ, Κόπμαϊνερς (80′ Ντε Ρουν), Κλάασεν (69′ Μπερχάους), Μπέρχβαϊν (46′ Ντεπάι), Χάκπο (80′ Βέγκχορστ)

ΕΚΟΥΑΔΟΡ: Γκαλίντες, Πρεσιάδο, Ινκαπιέ, Πορόσο, Τόρες, Εστουπινιάν, Καϊσέδο, Μέντες, Πλάτα (90′ Ιμπάρα), Ένερ Βαλένσια (90′ Ροντρίγκες), Εστράδα (74′ Σαρμιέντο)

πηγή: newsit.gr