27 Απριλίου, 2024

Ολιβέιρα: «Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από τον ΠΑΟΚ»

Στο ΑΕΚ TV μίλησε Nelson Oliveira, ο παίκτης της Ένωσης αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη, άλλα και για τη δεύτερη θέση.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο ΑΕΚ TV:

Για το πως είδε την εξέλιξη του αγώνα και τη διακύμανση που είχε το σκορ: «Το παιχνίδι πήγε έτσι ακριβώς όπως μας είχε προειδοποιήσει ο προπονητής μας. Μας είπε ότι η ομάδα του Άρη, δεν έχει πολλά να χάσει. Θα μπει και θα παίξει χωρίς άγχος και θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι του.

Αυτοί που έπρεπε να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι ήμασταν εμείς. Έπρεπε να μπορέσουμε να πάρουμε αυτή τη νίκη, για να συνεχίσουμε να είμαστε στον στόχο ώστε να παραμείνουμε στη δεύτερη θέση. Το πρώτο γκολ το δεχθήκαμε μετά από ένα πέναλτι, το οποίο πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως συνέβη, γιατί εκείνη τη στιγμή, ήμουν στο ζέσταμα. Στη συνέχεια αυτό που κάναμε, ήταν να προσπαθήσουμε να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε και σε μία φάση που έφτασε ο Αρης, για πρώτη φορά, να μην είναι επικίνδυνος, μπόρεσε και σκόραρε το δεύτερο γκολ.

Αυτό που κάναμε εμείς. ήταν να κυνηγήσουμε το παιχνίδι. Κάναμε ότι περισσότερο και καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε. Μπορέσαμε, σκοράραμε, και τελικά φεύγουμε με αυτή τη γεύση ότι δεν μπορέσαμε να φύγουμε με τη νίκη».

Για το πως βλέπει τη μάχη της δεύτερης θέσης: «Αυτό που βλέπω είναι πως είμαστε μέσα στη μάχη, μπορούμε να συνεχίσουμε και έχω την πεποίθηση ότι θα κατακτήσουμε εμείς την δεύτερη θέση, γιατί είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από τον ΠΑΟΚ. Αλλά, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι».