3 Μαΐου, 2024

Οι φετινές μονομαχίες ΟΦΗ και Άρη

Ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Άρη για την 8η αγωνιστική των play off, με σκοπό την πρώτη του νίκη στον θεσμό και την κατάκτηση της 5ης θέσης.

Οι δυο ομάδες θα έρθουν αντιμέτωπες για 4η φορά την φετινή σεζόν. Στις προηγούμενες αναμετρήσεις 1 νίκη έχει ο ΟΦΗ, 1 ο Άρης, ενώ 1 αναμέτρηση έληξε ισόπαλη.

Στο πρώτο αναμεταξύ τους παιχνίδι στο Κλεάνθη της Βικελίδης για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι δυο όμαδες ήρθαν ισόπαλες, 1-1. Ο Μεγιάδο άνοιξε το σκορ στο 18΄ για τους Κρητικούς, με τον Σάσα στο 69΄ να ισοφαρίζει για τους Θεσσαλονικείς.

Στην δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Γεντί Κουλέ για την 14η αγωνιστική της Superleague, ο ΟΦΗ επικράτησε με 3-1.

Ο Ιντέγιε άνοιξε το σκορ για τον Άρη στο 12΄, με τον Βάζ να ισοφαρίζει στο 30΄, Προβάδισμα στους Κρητικούς έδωσε ο Σόουζα στο 71΄, με τον Φιγκεϊρέδο 2 λεπτά αργότερα να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Την τελευταία φορά που ΟΦΗ και Άρης ήρθαν αντιμέτωποι, ήταν στην πρεμιέρα των play off, στο Κλέανθη της Βικελίδης, με τον Άρη να επικρατεί με 3-1.

Ο Σακόρ στο 21΄ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Μπρούνο Γκάμα στο 42΄ να ισοφαρίζει, Στο 73΄ ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 2-1, με τον Κορχούτ στο 80΄ να διαμορφώνει το τελικό 3-1.