20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ωδή στην Σελήνη» από την Μαρία Φαραντούρη, τον Δημήτρη Βούτσα & την Χορωδία Μαλίων στο ΜΙΝΩΙΚΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΜΑΛΙΩΝ

Στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Κρήτης παρουσιάζεται η συναυλία με τίτλο: «Ωδή στην Σελήνη» σε συνδιοργάνωση: Υπουργείου Πολιτισμού Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου Περιφέρειας Κρήτης Δήμου Χερσονήσου- Αντιδημαρχία Πολιτισμού Χορωδία Μαλίων με ελεύθερη την είσοδο για τους πολίτες.
Η συναυλία είναι αφιερωμένη στο φεγγάρι, το ωραίο Ελληνικό φεγγάρι του Αυγούστου, που εμπνέει ποιητές, μουσικούς, φωτίζει τις ωραίες νύχτες, τους έρωτες, την ευαισθησία μας, όπως αναφέρει η Μαρία Φαραντούρη.
Μεγάλο μέρος της συναυλίας είναι αφιερωμένο σε τραγούδια που γράφτηκαν, εμπνεύστηκαν, τραγουδήθηκαν για το φεγγάρι από σπουδαίους Έλληνες συνθέτες, ποιητές και ερμηνευτές. Στην συναυλία συμμετέχει η χορωδία Μαλίων υπό την διεύθυνση του Νίκου Αντωνακάκη. Επίσης συμμετέχει η παιδική νεανική χορωδία Μαλίων.
Συμμετέχουν οι Μουσικοί:

Αχιλλέας Γουάστορ πιάνο
Σπύρος Παναγιωτόπουλος Κρουστά
David Lynch Πνευστά
Πέτρος Βαρθακούρης Μπάσο
Ζακκας Ηρακλής μπουζούκι
Δημήτρης Μπουρμπούλης Ηχοληψία
Μουσική Διεύθυνση Νίκος Αντωνακάκης

«Ωδή στην Σελήνη» από την Μαρία Φαραντούρη, τον Δημήτρη Βούτσα & την Χορωδία Μαλίων – υπό την διεύθυνση του Νίκου Αντωνακάκη /ΜΙΝΩΙΚΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΜΑΛΙΩΝ/19 Αυγούστου- Ώρα έναρξης: 21.00/4ο Φεστιβάλ Κρήτης – Περιφέρεια Κρήτης

Ελεύθερη είσοδος για τους πολίτες