29 Ιουνίου, 2024

Ο ύμνος του Παναθηναϊκού όπως δεν τον έχετε ακούσει στο Μέγαρο Μουσικής: Η αφιέρωση στον πρωταθλητή Ευρώπης από την καμεράτα Τζούνιορ

Στην αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, η Καμεράτα Τζούνιορ με διευθυντή και μαέστρο τον Νίκο Χαλιάσα, έδωσε μια άλλη διάσταση στον ύμνο του Παναθηναϊκού.

Τα νεαρά παιδιά έβαλαν τα αθλητικά τους, άλλα φόρεσαν πράσινες φανέλες και άλλα ερυθρόλευκες, έγιναν παίκτες και με προπονητή τον κ. Χαλιάσα, έδωσε την συμφωνική μορφή του τραγουδιού.

Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και ήταν αφιερωμένο στην κατάκτηση της EuroLeague από τον Παναθηναϊκό, το βράδυ της Κυριακής στο Βερολίνο.

Η κάμερα του SPORT24 ήταν εκεί.

Δείτε το υπέροχο VIDEO:

Ακολούθως, ο καλλιτεχνικός διευθυντής και μαέστρος της καμεράτα τζούνιορ, Νίκος Χαλιάσας, δήλωσε στην κάμερα του SPORT24: "Είμαστε η καμεράτα τζούνιορ, ορχήστρα νέων, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Όπως μία ομάδα, έτσι λειτουργεί και μία ορχήστρα. Και όπως είναι ο κόουτς, έτσι είναι και ο μαέστρος.

Είμαστε εδώ όλοι μαζί, Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί, ΑΕΚτζήδες, ΠΑΟΚτζήδες, Πανιώνιοι κλπ και χαιρόμαστε για τις επιτυχίες τις μεγάλες που έχουν οι ομάδες μας και, ως εκ τούτου, παίζουμε με μεγάλη χαρά τον ύμνο του Παναθηναϊκού σε συμφωνική μορφή, γιατί είναι τόσο ωραίος ύμνος, που μπορεί και παίζεται και συμφωνικά".

Πηγή: sport24.gr