28 Μαρτίου, 2024

Ο Ryan Reynolds ένιωσε τρόμο στην ιδέα πως ίσως αποκτούσε γιο

Όταν έμαθε πως θα γινόταν πατέρας για τρίτη φορά, ο Ryan Reynolds φοβήθηκε πολύ. Όχι για τις ευθύνες, όχι για τη ζωή του που θα άλλαζε. Τρομοκρατήθηκε στην ιδέα πως ίσως αποκτούσε γιο.

Μιλώντας στο Access, ο ηθοποιός εξήγησε πόσο απολαμβάνει την παρέα των τριών κοριτσιών του – της James, της Inez και της Betty. «Δε θα άλλαζε τίποτα», είπε. «Όταν γεννήθηκε η μικρή μας, ένιωσα τρόμο στη ιδέα πως θα μπορούσε να ήταν αγόρι γιατί δεν ήξερα, δεν ξέραμε. Δεν ήξερα τίποτα πέρα από τα κορίτσια. Μεγάλωσα με αγόρια και διαρκώς ένιωθα να χτυπάω σε τοίχους, ενώ λίγα μέτρα μακριά υπήρχε μία υπέροχη πόρτα».

Ο Reynolds είπε ότι ένας από τους λόγους που τα πηγαίνει τόσο καλά με τους συμπρωταγωνιστές του στην ταινία Red Notice, Dwayne Johnson και Gal Gadot, είναι πως όλοι τους έχουν τρεις κόρες.

«Ο Dwayne, η Gal κι εγώ μιλάμε πολύ για αυτό, και υπάρχει κατά κάποιον τρόπο αυτή η κοινή εμπειρία. Μας αρέσει τόσο που έχουμε τα κορίτσια μας», ανέφερε.

Ένας από τους λόγους που αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική, ήταν η αγάπη για τα παιδιά του. Δεν τα έβλεπε αρκετά, ήθελε να περνά περισσότερο χρόνο μαζί τους. «Θέλουμε να είμαστε ό«Μεγαλώνουν γρηγορότερα απ’ όσο περίμενα, οπότε θα ήθελα αείμαι παρών», πρόσθεσε.

Τον Ιούνιο, ο Ryan Reynolds μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο η οικογένειά του τού έδωσε ώθηση να χρησιμοποιήσει την αναγνωρισιμότητά του για να ενημερώσει σχετικά με ζητήματα ψυχικής υγείας.

«Κομμάτι της δουλειάς μου ως γονιός είναι να αποτελώ πρότυπο συμπεριφοράς και να δείχνω πώς είναι να είσαι λυπημένος, στενοχωρημένος ή θυμωμένος. Υπάρχει χώρος για όλα αυτά», εξήγησε. «Το σπίτι στο οποίο μεγάλωσα, δεν μου το έδειξε αυτό. Και δε θέλω να πω ότι οι γονείς μου με παραμέλησαν, αλλά ότι ανήκουν σε άλλη γενιά».

jenny.gr