16 Οκτωβρίου, 2024

Ο μικρός Γιαννάκης επέστρεψε στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ – “Θέλω να βαρέσω το πέναλτι στην Τούμπα”

Έχοντας ολοκληρώσει τις φυσιοθεραπείες μετά τη χειρουργική επέμβαση στην υποβλήθηκε, ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, επέστρεψε σήμερα από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα, δηλώνοντας «ευτυχισμένος και δυνατός».

 
Ο Γιαννάκης και η οικογένεια του επέστρεψαν το μεσημέρι της Πέμπτης και κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο επικράτησε συγκίνηση, με τον μικρό ήρωα να χάνεται στην αγκαλιά των συγγενών και των φίλων που τους περίμεναν. Με τη μέγιστη συμβολή του Ιβάν Σαββίδη και της οικογένειας του ΠΑΟΚ έχει κερδίσει το πρώτο μεγάλο στοίχημα ο Γιάννης Παπαστεφανάκης. Υποβλήθηκε σε εξειδικευμένη επέμβαση για αποκατάσταση σπαστικότητας στα πόδια και στον απαραίτητο κύκλο φυσιοθεραπειών και πλέον αναμένεται να συνεχίσει τον αγώνα για το μεγάλο όνειρό του: Να μπει περπατώντας στην Τούμπα και να χτυπήσει πέναλτι μπροστά στη θύρα 4.
 
“Θα πάω σύντομα Τούμπα. Είμαι τέλεια, δεν πονάω καθόλου νιώθω τα πόδια μου τέλεια”, είπε στις πρώτες δηλώσεις στο Open μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ ο μικρός Γιαννάκης ενώ υπενθύμισε το όνειρό του μόλις καταφέρει να περπατήσει: “Ν α βαρέσω το πέναλτι στο γήπεδο της Τούμπας, στη Θύρα 4”. Από την πλευρά της η μητέρα του Γιάννη στάθηκε στη θετική ενέργεια που έστελνε πλήθος κόσμου αλλά και στην τεράστια συμβολή από τον Ιβάν Σαββίδη και την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ο πατέρας του τόνισε πως το χειρουργείο στην Αμερική ήταν 100% επιτυχημένο και πως “όλα πήγαν όπως έπρεπε να πάνε”.