28 Σεπτεμβρίου, 2023

Ο Μανούσος Πουλινάκης στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Τολμάμε Μαζί»

Στο πλευρό του Γρηγόρη Νικολιδάκη ο ελαιουργός Μανούσος Πουλινάκης από τα Σκούρβουλα.

Ο κ. Πουλινάκης, διαθέτει εμπειρία και μακρά πορεία στην αυτοδιοίκηση. Είναι ένας άνθρωπος εργατικός, με αφοσίωση και αγάπη για τον τόπο του. Ο κ. Μανούσος Πουλινάκης, είναι ελαιουργός, διαθέτει οικολογικό εργοστάσιο άλεσης ελιών, στα Σκούρβουλα και έχει αφιερώσει τη ζωή του στην ανάπτυξη και την πρόοδο της περιοχής μας.

Είναι παντρεμένος με την κ. Άννα Κυριακάκη, επίσης από τα Σκούρβουλα η οποία διατηρεί τοπική επιχείρηση, και έχουν μαζί δύο παιδιά. Είναι γιος του ιερέα Πατήρ Πουλινάκη Γεωργίου, ο οποίος διετέλεσε για χρόνια διευθυντής στο Λύκειο Μοιρών.

Με τη θητεία του, ως πρώην Πρόεδρος των Σκουρβούλων, δύο φορές ως Πρόεδρος της ΔΕΠΑΦ(Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης) και πρώην αντιδήμαρχος, έχει αποδείξει την ικανότητά του να οδηγεί προς την ανάπτυξη και τη βελτίωση της περιοχής μας. Η προοπτική του για έναν ενεργό, βιώσιμο και ευημερούντα πρωτογενή τομέα, που θα στηρίζεται στη γεωργία και την τοπική παραγωγή, αλλά και δράσεις που συμβάλλουν στη διατήρηση και την προώθηση της τοπικής παράδοσης και γαστρονομίας, είναι ενθαρρυντική και εμπνέει ελπίδα για ένα φωτεινό μέλλον.

«Τολμάμε Μαζί»

Στηρίζω τον κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη, επικεφαλής της παράταξης «Τολμάμε Μαζί», γιατί απέδειξε με την θητεία του ως δήμαρχος ότι έχει τον παλμό της περιοχής μας στην καρδιά του, και η προσφορά του είναι αναντικατάστατη. Σας καλώ να τον στηρίξουμε, να τον εμπιστευτούμε και να τον εκλέξουμε εκ νέου ως Δήμαρχο, ώστε να συνεχίσει να εργάζεται για την ευημερία, την ανάπτυξη και την πρόοδο της περιοχής μας.