26 Σεπτεμβρίου, 2023

Ο Ιπποκράτης Σκαντζάκης ΤΟΛΜΑΕΙ ξανά ΜΑΖΙ με τον Γρηγόρη Νικολιδάκη

Στην παράταξή "Τολμάμε Μαζί", ξανά υποψήφιος ο Ιπποκράτης Σκαντζάκης από το Τυμπάκι!
Ο κύριος Ιπποκράτης Σκαντζάκης διετέλεσε αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα την τελευταία διετία στο δήμο Φαιστού. Είναι παντρεμένος με την κ. Ευαγγελία – Ζωή Χαραλαμπάκη από το Τυμπάκι και έχουν μαζί δύο παιδιά.
Ασχολείται με τα αγροτικά και τις θερμοκηπιακές καλλιέργειες ενώ διατελεί γραμματέας στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Τυμπακίου.

Έχουμε πλήρη χρηματοδότηση και είναι δρομολογημένα να γίνουν μεγάλα έργα

Η περιοχή μας έχει γνωρίσει θετικές αλλαγές και αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη πρόοδος αφού έχουμε πλήρη χρηματοδότηση και είναι δρομολογημένα να γίνουν μεγάλα έργα. Έχουμε φτιάξει αγροτικό οδικό δίκτυο σε όλο τον δήμο Φαιστού το οποίο θα τελειοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Σίγουρα αυτό που έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής μπορεί να γίνει πολύ καλύτερο ώστε να είναι αντάξιο των επαγγελματιών αγροτών για να τους εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην καθημερινότητά τους, έχουμε βάλει όμως την αρχή και δεσμευόμαστε ότι θα το τελειοποιήσουμε. Έχουμε επισκευάσει αμέτρητες γεωτρήσεις και δίκτυα.
Φτιάξαμε νέο δίκτυο άρδευσης 7km στην Πλουτή και τοποθετήσαμε καινούργια ρολόγια. Αντικαταστήσαμε πλήθος σωληνώσεων, ρολογιών, βατράχους και ηλεκτρολογικούς πίνακες σε γεωτρήσεις που έχρηζαν άμεσης επισκευής ενώ έχουμε ήδη χρηματοδοτήσεις και μελέτες για να κατασκευάσουμε εντελώς καινούργια δίκτυα στο δήμο Φαιστού. Το σημείο όμως στο οποίο εστιάζουμε πάρα πολύ είναι η προώθηση του έργου για την εκτροπή του Πλατύ ποταμού και άλλα αρδευτικά έργα, για να μπορέσει να ξεδιψάσει η ύπαιθρος της Μεσσαράς και να δοθεί σημαντική λύση στο πρόβλημα της λειψυδρίας σε όλο τον κάμπο. Προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε ότι μέσα έχουμε.

Ο αγροτικός τομέας είναι βασικός πυλώνας ανάπτυξης της περιοχής μας και γι αυτό το λόγο δρομολογούμε την ενημέρωση για τις νέες τάσεις στον τομέα και την υιοθετήση βελτιστων πρακτικών που θα μας βοηθήσουν να επιτύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα στην παραγωγή τροφίμων και στη βιώσιμη γεωργία.

Από κει και έπειτα θεωρώ ότι μπορούμε να διοργανώσουμε αρκετά φεστιβάλ αγροδιατροφής και αγροτουρισμού για την προώθηση της τοπικής παράδοσης, κουλτούρας και των προϊόντων που παράγουμε δίνοντας έμφαση και αξία στην υγιεινή διατροφή, τη βιώσιμη ανάπτυξη, την ανάδειξη και προβολή των προϊόντων μας".

"Η απόφασή μου να θέσω εκ νέου υποψηφιότητά στις εκλογές είναι γιατί νιώθω ότι έχω ευθύνη στη συνέχιση του έργου που ξεκινήσαμε με αυτήν τη δημοτική αρχή. Με αφοσίωση και ανιδιοτέλεια θέλω να συνεχίσω το έργο αυτής της αποστολής. Το έργο δεν τελειώνει εδώ, υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει. Δεσμεύομαι να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να προχωρήσουμε μπροστά για την δημιουργία ενός καλύτερου αύριο.

Ο δήμαρχος μας και επικεφαλής της παράταξης "Τολμάμε Μαζί", έχει δείξει την ικανότητα του και συνεχίζει να είναι φωνή και δύναμη για όλους μας. Είχα μία άψογη συνεργασία μαζί του, τον εμπιστεύομαι απόλυτα γιατί είναι από τους ανθρώπους που αντιπροσωπεύουν το πνεύμα της Αλληλεγγύης και της Δημοκρατίας.
Ζητώ τη στήριξή σας και υπόσχομαι ότι θα είμαι αντάξιος της ψήφου σας".