15 Ιουλίου, 2024

Ο Έλον Μασκ υποδέχτηκε αθόρυβα το τρίτο του παιδί με τη σύντροφό του Shivon Zilis

Ο δισεκατομμυριούχος, σύμφωνα με το Bloomberg, καλωσόρισε αθόρυβα το τρίτο του παιδί με τη Shivon Zilis νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά το φύλο και το όνομα του νέου μέλους της οικογένειας του Έλον Μασκ.

Η Shivon Zilis αρνήθηκε να σχολιάσει, ενώ και ο Έλον Μασκ απέφυγε να απαντήσει στο δημοσίευμα που τον θέλει για μια ακόμα φορά να γίνεται πατέρας.

Οι εκπρόσωποι του CEO του X, Έλον Μασκ, δεν απάντησαν στο αίτημα του Page Six για σχολιασμό.

Ο 52χρονος μεγιστάνας της Tesla καλωσόρισε στο παρελθόν τα δίδυμα Strider και Azure με την 38χρονη Shivon Zilis τον Νοέμβριο του 2021.

Η άφιξη των διδύμων ήρθε μόλις έναν μήνα πριν από τη γέννηση της κόρης του Exa Dark Siderael, γνωστή και ως Y, την οποία ο ίδιος και η τότε σύντροφός του Grimes υποδέχτηκαν μέσω παρένθετης μητέρας.

Η διαμάχη του Έλον Μασκ για τα παιδιά του

Όταν το Page Six τον συνεχάρη για τον ερχομό των διδύμων τον Ιούλιο του 2022, ο Έλον Μασκ σχολίασε «μπράβο στις μεγάλες οικογένειες».

Αργότερα επισήμανε πως θέλουμε «τόσα παιδιά όσα μπορώ να περνάω χρόνο και να είμαι καλός πατέρας».

«Η κατάρρευση του ποσοστού γεννήσεων είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζει μακράν ο πολιτισμός» είχε σχολιάσει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Έλον Μασκ το 2022.

Ο Έλον Μασκ έχει αποκτήσει τους γιους του Techno Mechanicus και X AE A-XII με την 36χρονη πρώην σύντροφό του Grimes, η οποία τον μηνύει για τα γονικά δικαιώματα στα τρία τους παιδιά.

Παρά τη δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια, ο ιδρυτής της SpaceX πήγε τον 4χρονο γιο του στο Super Bowl στο Λας Βέγκας, στο εργαστάσιο της Tesla στη Γερμανία και πιο πρόσφατα στο Cannes Lions Festival στη Γαλλία.

Ο αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας έχει επίσης τα δίδυμα Griffin και Vivian που γεννήθηκαν το 2004 και τα τρίδυμα Kai, Saxon και Damian που ήρθαν στον κόσμο το 2006 με την πρώην σύζυγό του Justine Musk.

Το μεγαλύτερο παιδί του πρώην ζευγαριού, η Nevada, πέθανε στις 10 εβδομάδες από το σύνδρομο του αιφνίδιου βρεφικού θανάτου.

in.gr