25 Μαΐου, 2024

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Ημέρα της μητέρας με μεγάλη ανοικτή συναυλία στο Πεδίον του Άρεως (12/5)

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.), στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας της Μητέρας, διοργανώνει την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 και ώρα 8 μ.μ. στο Πεδίον του Άρεως (πλάτωμα Οικονομίδη, πλησίον θεάτρου), μεγάλη ανοικτή μουσική συναυλία της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Περιφερειακού Τμήματος Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η οποία θα είναι αφιερωμένη στην "Μητέρα – Ηρωίδα της Καθημερινότητας", αναγνωρίζοντας την ανεκτίμητη συμβολή της στο θεσμό της οικογένειας και στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Η συναυλία του Ε.Ε.Σ. τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.
Η είσοδος στη συναυλία του Ε.Ε.Σ. θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Ταυτόχρονα, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με τη μεγάλη αυτή συναυλία, τιμά την Διεθνή Ημέρα Νοσηλευτή (12/5) και την τεράστια και συγκινητική προσπάθεια που καταβάλει καθημερινά το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό του Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ. προς όφελος των ευάλωτων συνανθρώπων μας.
Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων Συνθετών, τα οποία θα εκτελέσουν 40 χορωδοί/εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Νέας Σμύρνης του Ε.Ε.Σ., ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση της συναυλίας έχει η μαέστρος, κα Αλεξάνδρα Μητσοπούλου.