15 Ιουλίου, 2024

Ο Χάρης Μαμουλάκης κεντρικός ομιλητής στην κοπή πίτας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Λασιθίου και της Ο.Μ. Αγίου Νικολάου (pics)

Ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, ήταν ο ομιλητής στην εκδήλωση κοπή πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Λασιθίου και της Ο.Μ. Αγίου Νικολάου, το βράδυ της Δευτέρας 29/1/24.

Ο Χάρης Μαμουλάκης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, να ακούσει τους προβληματισμούς τους για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο νομός Λασιθίου από τις κυβερνητικές επιλογές και να συζητήσει για τον ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ την επόμενη μέρα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι εδώ. αντλεί δυνάμεις από την κοινωνία και ανοίγει βηματισμό για το αύριο!» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία βρεθήκαμε στον Άγιο Νικόλαο. Κόψαμε την πίτα της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου και της τοπικής Ο.Μ. αλλά είχαμε και την ευκαιρία να συζητήσουμε για κομβικά ζητήματα του νομού. Για την αναποτελεσματικότητα της Κυβέρνησης της ΝΔ στον ΒΟΑΚ και τα έργα υποδομών, την απαξίωση των νοσοκομείων του Λασιθίου, την κατάργηση του μεταφορικού ισοδύναμου και πολλά άλλα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.».